- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Hall Pass - изневяра с позволение?
Честно казано, минавало ми е подобно нещо през акъла, когато си се представя след 10 години, да речем. Обаче се познавам. Ще му дам тая възможност (аз не знам дали бих се възползвала), ще се направя, че съм печена и ще вярвам, че съм, обаче... после няма как да не питам. Природно любопитна съм, ама много. След това ще се изям от мисълта, че не знам с коя какво е правил.
Той, от друга страна, не би допуснал такова нещо. Просто не го виждам.
Ако ще пускаш темата в бгмама, дай ми линк на лично![]()
И на мен би ми било интересно да прочета мненията там.
Аз в момента чета една книга, в която едно разкрепостено семейство се опитва да съжителства с друго, доста по-консервативно. Вторите обясняват как правят секс само един с друг, обаче след 20 години брак, сексът вече липсва във връзката, на негово място се е настанила скуката, омръзването, повторението... Първата двойка споделя, че правят секс редовно, но не се ограничават само един с друг. Посещават специални клубове/заведения, където намират други двойки и разменят партньори. Обясняват подробно, че излизат на срещи, дори им се е случвало да се влюбват в други хора. При въпроса защо тогава са все още заедно, отговарят, че ги свързва нещо духовно, любов, която е над тези неща. Вярват, че са намерили истинската си любов, духовното си другарче, сродната си душа в лицето на другия, чувстват го по този начин и се опитват да запазят пламъка на любовта си жив. Срещите, целувките, сексът с други хора е само разнообразие за тяхната връзка. Черпят повече опит, споделят преживяванията си, прилагат наученото един на друг.
Аз лично четейки за интимният живот на двете двойки, подсъзнателно или може би не, искам да съм част от втората двойка, ако това са опциите, които съществуват след 20-30 годишен брак.
За момента не си представям да го деля с никоя, нито мога да си представя аз да пожелая друг. Дори да си дадем тази свобода, не вярвам сега някой от нас да има нуждата или желанието за друг човек.
И спря да се върти за миг земята..