.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: : (

Hybrid View

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Май в никоя от групичките не попадаме.

Много сме гушкави и двамата докато заспиваме. После идва момент, в който искаш пространство да си се кривиш както ти душа иска (аз поне спя в нереално странни пози). След това посред нощ усещам как ме гушва и лекичко ме притиска към себе си (най-якото усещане ever!).

А сезоните май не ни влияят в това отношение. И зиме и лете си се "лъжичкваме" Естествено зимата е по-готино, особено когато се притискам в греещото му тяло и той взима ледените ми стъпала между своите, за да ги стопли. Парното ми то!
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Май в никоя от групичките не попадаме.

Много сме гушкави и двамата докато заспиваме. После идва момент, в който искаш пространство да си се кривиш както ти душа иска (аз поне спя в нереално странни пози). След това посред нощ усещам как ме гушва и лекичко ме притиска към себе си (най-якото усещане ever!).

А сезоните май не ни влияят в това отношение. И зиме и лете си се "лъжичкваме" Естествено зимата е по-готино, особено когато се притискам в греещото му тяло и той взима ледените ми стъпала между своите, за да ги стопли. Парното ми то!
    Мислех си, че аз съм единственото студенокръвно женско. Баба ми вика: "С тия студени ръце и крака как ще топлиш мъж?". В нашия случай той ме топли и на мен си ми е мнооого добре

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    В нашия случай той ме топли и на мен си ми е мнооого добре
    Същите сме и ние. Той винаги е тоооолкова топличък. Тази му топлина ни събра едно време... хах...
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си