Откакто си облизах плюнката никога повече не казвам големи думи! Преди все повтарях,че ако приятелят ми изневери ще го оставя на момента, така и направих де, но това продължи само до следващия ден.. После аз сама му звъннах,звучи глупаво нали,но е така,просто го обичах истински и реших,че просто е направил грешка.. Между другото ми беше изневерил 2 пъти,звучи ми смешно вече.. как ли разбрах,ами той сам си призна вече след 6 месеца.. и аз какво да направя обичах го минало е доста време и казах да забравим.. Да забравихме,но при всяка караница започнах да му го натяквам,а той с най голямото си нахалство и егоизъм ми казваше да не отварям стари теми,та така с всеки изминал ден се карахме повече и повече аз го оставях и му звънях.. докато не видяхме едно от момичетата а той така се загледа в приятеля и пък и в нея просто си замълчах..след тези 2 изневери не ми е изневерявал,но аз тогава разбрах,че изневярата всъщност не е грешка, а просто избор.. той избра да ми сложи рога, а аз да му търпя нрава.. Но съвет не прощавайте колкото и да обичате,защото идва ден когато съжалявате за изгубеното време с човек който още в съвсем началото е направил своя избор.. Просто изневярата не трябва да се прощава, освен ако човека до вас не прави всичко възможно за да му простите!