- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата
Момичета когато правите секс за 1 път зависи ли това колко е дълъг и дебел члена?(питам защото 1 момиче ме заряза заради това че ми е голям и дебел тцццц тя е девствена )
За някои има за други не.
Явно въпросната се е изплашила, че ще я разпориш много и се е отказала.
It's a hardknock life ...
Последно редактирано от Foxa^ : 10-19-2012 на 12:36
Някои се коплексират от малкия размер, ти да не се комплексираш от големия?![]()
За мен това са пълни глупости и размерът не е бил от значение.
Тролололо.
А като се събуди плесна ли те по челото?
maDamn
Разбира се. Когато бях девственО си мислех, че пениса е нещо ужасно огромно, което ти причинява болка.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Чакам,момченце. Един 19 годишен не би се изразил толкова просташко , в който и да е от постовете си.
Като искаш да се хвалиш колко ти е голям и как мацките чак бЕгат от него направи темата с такова заглавие![]()
maDamn
Абе права е штрудела, че на девствените всеки пенис им се вижда огромен.
И споко все някоя ще ти върже. Има момичета, които са по широки отдолу ( къде ген, къде редовен секс с някой с много голям пенис ) и си търсят точно такива с много голями пениси, за да усещат триене и да им е кеф.
BloodyMeri скрии се простакесо, във всяка тема нещо се изцепваш и с някой се заяждаш.
Пишката ти сигурено е 10 санта, споко не е от тебе - просто девствените момичета ги наболява от всичко![]()
4XCOKИ
Семейство Адамс я да се завираш в къртичината!
А вие пък тук винаги трололо мрололо - ми що да не го е казала някоя тва?Ми ако наистина си е надарено момчето?Едва ли повечето тук са виждали надарени и обичат да преувиличават защото едва ли всяка си носи линийка да мери колко му е пък и няма смисъл ,тъй като на повечето са 15 см .Има го и момента в които всички сме били с некви адски надарени по 20-25 см ама честно ви казвам нямате си и на идея наистина колко е кур 20см ,а камо ли 25...Ма тва е супер рядко ,но не и невъзможно,така че може да са му го казвали.А в интерес на истината и 17см изглежда супер голям,а е само с 2см по-голям от средния размер...
4XCOKИ
щруделино, има тесни и широки - а как разбираш - един мъж разбира, като сравнява с опита - и ти казва.![]()
4XCOKИ
Pedober ти си пълен идиот хората ти казват истината а ти като един трол много тъп трол се хващаш да им отвръщаш глупак с глупаците а да и никой да не закача Щрудел!!!
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
А ти който си на петнадесет години лягай да спиш
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.