.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Въпрос към момичетата

Момичета когато правите секс за 1 път зависи ли това колко е дълъг и дебел члена?(питам защото 1 момиче ме заряза заради това че ми е голям и дебел тцццц тя е девствена )

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    За някои има за други не.
    Явно въпросната се е изплашила, че ще я разпориш много и се е отказала.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Тежко е да си надарен!
    Welcome to the Jungle...

Повече от фен Аватара на Foxa^

It's a hardknock life ...
    Последно редактирано от Foxa^ : 10-19-2012 на 12:36

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Някои се коплексират от малкия размер, ти да не се комплексираш от големия? За мен това са пълни глупости и размерът не е бил от значение.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от PeDoBeR Виж мнението
    Момичета когато правите секс за 1 път зависи ли това колко е дълъг и дебел члена?(питам защото 1 момиче ме заряза заради това че ми е голям и дебел тцццц тя е девствена )
    Това трябва да значи секс за веднъж или секс за първи път - говоря за единицата?
    DragonLady голям злетак си - ще я разпориш много!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    За да не те зареже и следващата

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    За някои има за други не.
    Явно въпросната се е изплашила, че ще я разпориш много и се е отказала.
    Точно така каза че ще я разпоря иваааа нямам комплекси за големината, все ще намеря момиче които ги обичат големи и дебели

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Тролололо.
    А като се събуди плесна ли те по челото?
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Тролололо.
    А като се събуди плесна ли те по челото?
    Искаш ли теб да те плесна по челото а момиченце? (по малка си с 1 година от мен ама пак не си ми на акъла)

Мега фен
    Град
    <3
    Разбира се. Когато бях девственО си мислех, че пениса е нещо ужасно огромно, което ти причинява болка.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Чакам,момченце. Един 19 годишен не би се изразил толкова просташко , в който и да е от постовете си.
    Като искаш да се хвалиш колко ти е голям и как мацките чак бЕгат от него направи темата с такова заглавие
    maDamn

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PeDoBeR Виж мнението
    Точно така каза че ще я разпоря иваааа нямам комплекси за големината, все ще намеря момиче които ги обичат големи и дебели
    Абе права е штрудела, че на девствените всеки пенис им се вижда огромен.
    И споко все някоя ще ти върже. Има момичета, които са по широки отдолу ( къде ген, къде редовен секс с някой с много голям пенис ) и си търсят точно такива с много голями пениси, за да усещат триене и да им е кеф.
    BloodyMeri скрии се простакесо, във всяка тема нещо се изцепваш и с някой се заяждаш.

Мега фен Аватара на machoka
    Пишката ти сигурено е 10 санта, споко не е от тебе - просто девствените момичета ги наболява от всичко

Мега фен
    Град
    <3
    И споко все някоя ще ти върже. Има момичета, които са по широки отдолу ( къде ген, къде редовен секс с някой с много голям пенис ) и си търсят точно такива с много голями пениси, за да усещат триене и да им е кеф.
    BloodyMeri скрии се простакесо, във всяка тема нещо се изцепваш и с някой се заяждаш.
    Ти пък щото не се.. :3
    ИнаК как разбираш дали си тясна или широка нИ ми е ясно?
    То и мен ме боли и до ден днешен понякога в началото, ма тва не значи непременно, че съм 'тясна'. (ил, даже звучи тъпо)
    I mean.. няма как да сравниш с други вагини, за да знаеш.
    4XCOKИ

Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    Пишката ти сигурено е 10 санта, споко не е от тебе - просто девствените момичета ги наболява от всичко
    21 см е следващия админ с много акъл (като дечицата си )

Голям фен
    Семейство Адамс я да се завираш в къртичината!
    А вие пък тук винаги трололо мрололо - ми що да не го е казала някоя тва?Ми ако наистина си е надарено момчето?Едва ли повечето тук са виждали надарени и обичат да преувиличават защото едва ли всяка си носи линийка да мери колко му е пък и няма смисъл ,тъй като на повечето са 15 см .Има го и момента в които всички сме били с некви адски надарени по 20-25 см ама честно ви казвам нямате си и на идея наистина колко е кур 20см ,а камо ли 25...Ма тва е супер рядко ,но не и невъзможно,така че може да са му го казвали.А в интерес на истината и 17см изглежда супер голям,а е само с 2см по-голям от средния размер...

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от BloodyMeri Виж мнението
    Има го и момента в които всички сме били с некви адски надарени по 20-25 см ама честно ви казвам нямате си и на идея наистина колко е кур 20см ,а камо ли 25
    Добрее...
    хахаха
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на machoka
    щруделино, има тесни и широки - а как разбираш - един мъж разбира, като сравнява с опита - и ти казва.

Град
    Варна
    Семейство Адамс я да се завираш в къртичината!
    Обиди ли се ма Да не те засегнах, че почна да храниш

щруделино, има тесни и широки - а как разбираш - един мъж разбира, като сравнява с опита - и ти казва.
    Е това е!
    Сама няма как да разбереш, но мъжа до теб винаги може да те сравни с другите, с които го е правил и ако го попиташ да ти каже как те усеща тясна, или широка.

Мега фен
    Град
    <3
    оУ
    я разкажи повече тогава
    Какво е съотношението тесни : широки при мачони?
    4XCOKИ

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Добрее...
    хахаха
    Това ако не разбра беше цитат/съжалявам за кавичките/ и насочен с лека ирония към онея дето се фалят ,че приятеля им е бил супер надарен - затова казах и за линийката.Жалко!

Това ако не разбра беше цитат/съжалявам за кавичките/ и насочен с лека ирония към онея дето се фалят ,че приятеля им е бил супер надарен - затова казах и за линийката.Жалко!
    Момиче на 16 години ми говори за размери, и как аз си мисля че ми е голям. (много ще ми е интересно като станеш на 19 къде ще работиш по точно на коя магистрала)

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Pedober ти си пълен идиот хората ти казват истината а ти като един трол много тъп трол се хващаш да им отвръщаш глупак с глупаците а да и никой да не закача Щрудел!!!

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    А ти който си на петнадесет години лягай да спиш

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си