- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помощ!!Сестра ми.
Ми не просто кажи на родителите ти, че сестра ти ходи с 18 годишен. Ако т'ва не е поредната измислица (много вероятно), и наистина сестра ти излиза с тоя циганин може да го съдитеТой си е чист педофил, след като излиза с 10 годишна. Няма к'во да и вярваш на тъпите обещания, че щяла да спре и т.н. Казваш на баща ти - ще я оправи и нея и джипсито.
И все пак мисля, че е загуба на време да ти отговарям щото май си тролче
![]()
Иде ми да си заблъскам главата в стената от недоумение ;х
''tejkar'' изрази проницателната си и високо интелигентна мисъл, хахаха-просто толкова ми стана смешно... :х
... жалка история
Кажи непременно на единия от родителите си! Кажи първо на майка си, сигурно се разбираш по добре с нея.. и остави я да те мрази сега, занапред ще ти е благодарна!![]()
Пълен потрес. Кажи на вашите. Обещала ти е ама няма да го изпълни гаранция мога да дам. Вашите трябва да знаят.
Моля се да си трол.
Казах на родителите ми.Може би не трябваше да го правя.Супер много се ядосаха и чакат да се прибере,за да говорят с нея.
Щяхме да ходим на почивка и супер много се вълнувах,но сега я отмениха.
Не знам какво ще стана.Готвя се да излизам,че не искам да съм тук като се прибере.Сигурна съм,че ще ме намрази,но приятелите ми казваха че вчера пак са я видели да се целува с онзи имам и снимка показах я на нашите .Майка ми едва не припадна.Не съм си и помисляла,че някога ще отида при родителите си и ще им кажа подобно нещо,наложи се,нямах избор.Надявам се да и дръпнат един хубав бой и да се кротне поне докато навърши 16.Ще пиша какво е станало после.
Защо не пишеш още сега, или още не е измислен края на приказката?
Нямам намерение да си вадя прякора на "Детектива на форума" обаче...
Smiley smile - човек с такъв ник влиза специално заради някаква ТРАГИЧНА история със сестра си. SMILEY
15г. - в профила пише 14
трол - помните ли сайтчето сподели.инфо дето го затвориха заради троловете? Е, там бяха същите индивиди, Изнасилил сестра си,майка си,баба си и така нататък.
Не знам, на мен ми изглежда като тролска приказка за лека нощ, а на вас колеги![]()
Нека й разбият представата за жена. После сама ще дойде при теб. Остави я.
Тролвай още пичке.
Какво всички ме нападате,че не съм писала.По-горе написах,че излизам и няма да съм в нас,не съм се прибирала.При баба ми съм,каквото и да става у нас не искам да знам.Да се бият,да се карат,не ми пука.Аз като човек ви споделих какъв ми е проблема,защото това е целта на форума да помагаме,а всички ме нападате.Ще потърся някъде другаде съвет.
Това за обещанието,че до 16г. няма да прави секс,едва ли ще го спази.Едва ли ще издържи 6г. без секс...пфф...
Кажи на родителите си.