.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 150

Hybrid View

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky Виж мнението
    Боже Божеее, хахахаха, направих си нов профил, защото за разлика от теб , дървено-философска селяндурко, не киснех ден и нощ във форума, и видиш ли си забравих паролата, ама какво ти се обеснявам сякаш съм ти длъжна. Върви си говори празните приказки и мисли, че казваш нещо, а с мене не се занимавай... просто е безсмислено, хаби си енергийката за някого, на когото ще му пука и ще го засягаш с глупостите си. Ареее :*:*:*
    Отивай в село.

Цитирай Първоначално написано от TrollWare Виж мнението
    Отивай в село.
    Или тя? )))
    Това, че имам едно мнение с аре(което е написано нарочно) не ме праща на село, така че замълчи просто . На мензисната мери нямам какво да й кажа-некво ми е скучно и безсмислено да си отделям от временцето за лапенца !

Повече от фен Аватара на w0rmbg
    Или тя? )))
    Това, че имам едно мнение с аре(което е написано нарочно) не ме праща на село, така че замълчи просто . На мензисната мери нямам какво да й кажа-некво ми е скучно и безсмислено да си отделям от временцето за лапенца !
    +1 МензиснатаМери
    Good, така ще я разпространявам вече, не държиш да слагам "credit" че е авторски прякор нали

Повече от фен
    Или тя? )))
    Отивай на даскало.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си