.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 150

Hybrid View

Banned Фен
    Като мъжки индивид, няма да отрека, че не бих хвърлил едно око, но да изпитам удоволствие от видяното... Даже може би бих го определил повече от любопитство с информативна цел (колко пропада поколението след моето) отколкото от пориви. Детски телца за педофилите, това е което може да се намери в Интернет. Друго си е да видя красиво момиче на моята възраст или 5 години над нея (аз съм на 20г. в момента). Тъжна история как се промениха идеалите и кое стана приоритет в живота на младите момичета от Източна Европа.

Повече от фен Аватара на w0rmbg
    Цитирай Първоначално написано от SoMuchWin Виж мнението
    Като мъжки индивид, няма да отрека, че не бих хвърлил едно око, но да изпитам удоволствие от видяното... Даже може би бих го определил повече от любопитство с информативна цел (колко пропада поколението след моето) отколкото от пориви. Детски телца за педофилите, това е което може да се намери в Интернет. Друго си е да видя красиво момиче на моята възраст или 5 години над нея (аз съм на 20г. в момента). Тъжна история как се промениха идеалите и кое стана приоритет в живота на младите момичета от Източна Европа.
    По-прав си от Слави Трифонов седнал...

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от w0rmbg Виж мнението
    По-прав си от Слави Трифонов седнал...
    Защо ме сравняваш с този боклук?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си