Здравейте. Влюбена съм в едно момче от класа ми и приятелките ми (дата-12.10.2012) го питали дали той ме харесва .И неговият отговор е бил,че аз съм ужасно грозна! Щом разбрах,бегом в тоалетната плачейки....После в междучасието аз търча след него с учебника в ръка да го бия. После дъра-бъра,щом се спряхме да бягаме. Питах го защо ме е нарекъл грозна,той първо отричаше,но после си призна...
Тази седмица-в сряда,понеже аз проверявам домашното на моята редица,а той е от нея и стана така,че си беше забравил домашното у тях и ми каза :пиши ми минус,утре ще ти го покажа" "няма да ти пиша минус",после ме пита пет пъти едно и също. Аз се обърнах и отидох на чина си,после той след мене със същия въпрос"защо няма да ми пишеш минус,нямам домашно,забравих си го" "еми не ме питай за това,просто си трай" -аз. "ако госпожата разбере,ще те накаже,много ще си изпатиш" -той. Таа...въпросът ми е:това какво означава??? Защитава ли ме? Или какво? Кажете вие. Може да е знак на нещо,но на какво ли?? Напишете ваши предположения,съвети..за да знам дали да продължа да го харесвам или да се откажа. И дали има някакъв шанс за мен и него. Да,влюбена съм в него ,при това доста. (на 13 съм)
Моля ви без подигравки и груби изрази,искам само съвет!