.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54
    Супер фен Аватара на ~The Smile~

Question Харесва ли ме,защитава ли ме или какво???

Здравейте. Влюбена съм в едно момче от класа ми и приятелките ми (дата-12.10.2012) го питали дали той ме харесва .И неговият отговор е бил,че аз съм ужасно грозна! Щом разбрах,бегом в тоалетната плачейки....После в междучасието аз търча след него с учебника в ръка да го бия. После дъра-бъра,щом се спряхме да бягаме. Питах го защо ме е нарекъл грозна,той първо отричаше,но после си призна...
    Тази седмица-в сряда,понеже аз проверявам домашното на моята редица,а той е от нея и стана така,че си беше забравил домашното у тях и ми каза :пиши ми минус,утре ще ти го покажа" "няма да ти пиша минус",после ме пита пет пъти едно и също. Аз се обърнах и отидох на чина си,после той след мене със същия въпрос"защо няма да ми пишеш минус,нямам домашно,забравих си го" "еми не ме питай за това,просто си трай" -аз. "ако госпожата разбере,ще те накаже,много ще си изпатиш" -той. Таа...въпросът ми е:това какво означава??? Защитава ли ме? Или какво? Кажете вие. Може да е знак на нещо,но на какво ли?? Напишете ваши предположения,съвети..за да знам дали да продължа да го харесвам или да се откажа. И дали има някакъв шанс за мен и него. Да,влюбена съм в него ,при това доста. (на 13 съм)
    Моля ви без подигравки и груби изрази,искам само съвет!

Супер фен Аватара на Anonys
    Другия път му напиши домашното От какво да те защитава? Г-жата ви хищник ли е, че да ви изяде.. Просто един вид мисли за теб.

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Не иска да му правиш услуги защото не те харесва.
    Maybe.
    Не се занимавай с него.
    <3 d(ˆˆ)b

Мега фен Аватара на Chacho
    Защо не се опиташ да се сближиш с него и да се развият нанякъде нещата? Да си говорите, да излезете? Тъкмо ще разбереш дали имаш шанс, ние няма как да ти кажем.

ПС: Нищо не разбрах от "разговора" ви.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Не се занимавай с него. Порасни и тогава ще ти дойде време и за гаджета.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    От прост разговор почвате да точите локуми. Значи, представи си същата ситуация с друго момче от класа ти. Ми нищо. Сакън да не ви заговори възлюбения и почвате да пишете по форумите. Не се занимавай с глупости, не си набивай излишни филми.
    ^^^
    Бургас <3

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    ПС: Нищо не разбрах от "разговора" ви.
    Тя проверявала домашните на класа.
    Стигнала до него, ама той не си бил написал домашното и тя трябвало да му пише минус, обаче понеже тя го харесва, решила да не му го пише, уж да му направи услуга.
    Той й казал да му пише минус, обаче тя отказва, след което той й казва, че ще си навлече неприятности, защото тя се опитва да го "прикрие".
    Нещо такова.

И така, тя си мисли, че той я "защитава". Каквото и да означава това.

Got it?

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Дечко, дечко.. липсва ми като бях мъничка^^

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    И неговият отговор е бил,че аз съм ужасно грозна! Щом разбрах,бегом в тоалетната плачейки....После в междучасието аз търча след него с учебника в ръка да го бия. После дъра-бъра,щом се спряхме да бягаме. Питах го защо ме е нарекъл грозна,той първо отричаше,но после си призна...

Не се занимавай.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Повече от фен
    Epic trash , направо шамари трябваше да ми пляскаш не с учебника

Цитирай Първоначално написано от TrollWare Виж мнението
    Epic trash , направо шамари трябваше да ми пляскаш не с учебника
    Да,мина ми през ума,ама айде,от мене да мине!
    Благодаря на всички,които писаха,мисля да го забравя,няма какво да се мъча!

Фен Аватара на juj4elinka
    Град
    Бургас
    Момчето просто се притеснява да не загазиш заради него и той да изпитва вина, следователно и на него ще му търсят сметка за тази ситуация.

Цитирай Първоначално написано от juj4elinka Виж мнението
    Момчето просто се притеснява да не загазиш заради него и той да изпитва вина, следователно и на него ще му търсят сметка за тази ситуация.
    Или му е неудобно, че не я харесва, знае че тя го харесва и не иска услуга от нея?

Според мен пичът е малък и не знае как да се държи, авторката също не знае и затова са на нокти двамата. С тая разлика, че той не изпитва нищо към нея, а пък тя не знае как да си изразява чувствата.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Или му е неудобно, че не я харесва, знае че тя го харесва и не иска услуга от нея?

Според мен пичът е малък и не знае как да се държи, авторката също не знае и затова са на нокти двамата. С тая разлика, че той не изпитва нищо към нея, а пък тя не знае как да си изразява чувствата.
    Малък,малък,както и аз! Не знаеш как се държи по време на междучасията-като тотално дете,което врещи и се блъска с другите момчета!

Не думай.. Лигави се, псува, обижда и си гледа момчешките работи. А ти се цупиш, биеш го, щипете се и освен че в главата ти се въртят хиляди мисли, съм сигурен, че почти не си говорила нормално с него, не си потърсила контакт извън даскало и въобще сте като на война. Ще порастнеш с още няколко години и ще ти дойде време за гаджета.

Фен Аватара на juj4elinka
    Град
    Бургас
    +1

Ами, авторке, тогава за каква любов го търсиш като на детето му се играе?

Не думай.. Лигави се, псува, обижда и си гледа момчешките работи. А ти се цупиш, биеш го, щипете се и освен че в главата ти се въртят хиляди мисли, съм сигурен, че почти не си говорила нормално с него, не си потърсила контакт извън даскало и въобще сте като на война. Ще порастнеш с още няколко години и ще ти дойде време за гаджета.
    Не мен ме псува,а направо...се държи ДЕТИНСКИ! Лапешка му работа! Не,вече не го бия,бих го преди една седмица,щото беше казал ,че съм ужасно грозна или нещо от този тип и исках да му го върна тъпкано! И една от приятелките ми в класа му отмъсти от мое име като му скъса тетрадката на две! После той искаше приятелката ми да му купи нова тетрадка! Егаси момчето дето е! Напраоо нямам думи за тоз идиот!
    Последно редактирано от ~The Smile~ : 10-21-2012 на 10:25

Доста сте инфантилни.

Цитирай Първоначално написано от juj4elinka Виж мнението
    +1

Ами, авторке, тогава за каква любов го търсиш като на детето му се играе?
    Ххох...и аз не знам! Ама се отказах! Естествено,че няма да се получи-бебчо още не е пораснал! Както и аз!

Доста сте инфантилни.
    Хмм...като се замисля си е така!!!
    Приятелките ми излязоха прави за него-че той е най-големия олигофрен на класа.

^Повод за гордост.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    Не,вече не го бия,бих го преди една седмица!

ахахахаахахахаха

не му обръщай внимание повече.
    ох..

Chacho, kакво ти сближаване,какво ти говорене с него?? То тези излизания извън у-ще,сериозни разговори са за по-разумните и стегнати момчета! Оня ден-в петък в междучасието търчи из класната стая! И нали аз и приятелката ми говорехме за нещо и тоз лигльо крещи срещу нас и се скри под масата! И просто недоумявах за какво крещеше!

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението

ахахахаахахахаха

не му обръщай внимание повече.
    ох..
    Еехх...детска ми работа ,бе!

И ние сме били 7 клас. Да, дете е, неориентиран е. Когато бях на неговата възраст правех и още по-големи детинщини, после ми писа една мацка по скайп, прояви интерес към мен и бързо-бързо превключих на сериозната ми страна. Просто момичето имаше подход. Като късате тетрадки и ги биете с учебници, нищо няма да постигнете. Може и да е непоправим, но честно казано според мен не си и проверила. Драсни му една бележка, дай му я по-скришом и го питай да отидете до лавката. Ако уцелиш междучасие, в което не са запланували да дивеят и няма какво да прави, може и да се навие. Разпитай го за момчешките му щуротии, дали им се е получила някоя пакост, дали играе някакви компютърни игри, нещо такова. Пробвай да контактуваш и с другите момчета. Ако се набуташ в компанията им, може със съвсем друго око да гледат на теб и да не ти крещат в очите, да не те обиждат и т.н. Точно на тая възраст е достатъчно да станеш приятел с някое момченце и понеже нямат много опит в приятелствата с момичетата, веднага ще му събуди някакви чувства това приятелство. Не очаквай момче на тринайсетина години да поеме инициативата, да е романтик, да е мъж на място и кво ли не още. И в 12 клас трудно ще откриеш такива.

Или пък просто си намери някой батко, с 2-3 години по-голям от теб, на който ще се радваш, че е много "зрял". Стига да не му пуснеш в леглото в близкото бъдеще и такава връзка може да ти е окей.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си