- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ли ме,защитава ли ме или какво???
Амм...да ,една стара приятелка ми каза да напиша една бележка ето така: "огради името на момичето,по което си падаш" тоест-да напиша три имена -моето и на още две момичета от класа и той да огради името на момичето,което харесва.
О,и той си пада по ей тая песен "gangnam style" даже веднъж ми я изигра. И може би ако му покажа ,че и аз харесвам тази песен,ще завържем разговор. Нека първо да пробвам с бележката с имената. Много искам да разбера дали ме харесва,защото майка ми и не само тя,а и други приятелки са ми казвали,че когато едно момче в тази възраст каже на някое момиче лека обида или се закача с него,значи момчето си пада по момичето,с което се занимава.
Последно редактирано от ~The Smile~ : 10-21-2012 на 11:02
Ми за това момичетата колко нас харесват момчета 9-10 клас ... лично аз
Ии защо го харесваш като ти сама казваш какъв е олигофрен .. ама не мога да ви разбера логиката ..
За к'во продължаваш да пишеш в темата, след като онова момче й е казал, че е грозна т.е. не я харесва?
True.Или пък просто си намери някой батко, с 2-3 години по-голям от теб, на който ще се радваш, че е много "зрял". Стига да не му пуснеш в леглото в близкото бъдеще и такава връзка може да ти е окей.![]()
Щото момчетата много бързо могат да се разнежат от малко женско внимание и дори първоначално да не им допада някоя мацка, да си набият филмите в главата, че тя е единствената, само от едно приятелство.
Авторке, момчето надали те харесва. Нещата не стават винаги толкова спонтанно. Това, че днес не те харесва, не означава, че ако подходиш правилно към него, няма да му се промени нагласата към теб. Няма да ти загради името, ако на това разчиташ. Без да се сближиш с него сигурно въобще няма да ти обърне внимание, освен ако не си някаква неземна красавица (а той май има точно обратното мнение за теб).
Момчетата закачаме момичетата, които харесваме, да. Но също така ги закачаме за да бъдем готини пред другите момчета. И под харесваме, без да имаме някакви близки взаимоотношение, разбирай "бих я чукал и заразял". На неговите години в главите ни се въртеше секс, бой, пакости, гъзария, а свободното си време го прекарвахме в жуменка, компютърни зали и футбол. Женствените момичета ги отбягвахме, ебавахме ги и се чувствахме горди, а се влюбвахме в момчешките мацки, които ни споделяха интересите и разбираха света ни.
Преди около година писа една твоя наборка тук, нашега й подметнах да му пише за разни игри и ми се похвали, че седмица по-късно са се гаджосали.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не знам за какво си решил да слагаш и общ знаменател, ама твоя си работа.
Той дори не я намира за attractive на външен вид. От къв зор си решил, че ще се разнежи, ако тя му обръща внимание? Според мен, ако продължава да му "обръща внимание", това ще почне да го дразни и ще почне да я избягва още повече.
Това, че е дете, хубаво. Постави се ти на неговото място. Щеше ли да се разнежиш, ако някое момиче, което не "одобряваш" на външен вид, постоянно се опитва да ти "обръща внимание"?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Провокирай го като например споменеш еди- кой си колко е хубав![]()
И пиши какво става
Хмм...В разговора ви няма нищо любовно,най-обикновен разговор,който би могла да проведеш с всеки един от класа.А това,че ти тълкуваш нещата през призмата на влюбения,очаквайки невъзможното,е друг въпрос.С подпитването защо не искаш да го дъниш,най-вероятно е искал да чуе,че си признаваш,че го харесваш,за да си повдигне самочувствието.Иначе той НЕ си пада по теб и няма и да те харесва като за гадже.Набележи си нова стръв или отложи гаджетата за когато му дойде времето.Аз на твое място бих заложила на второто.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Съвсем нормален разговор е бил. Глупаво е в момента да се вкарваш в някакви филми и да си мислиш, и даваш надежда.
Как по дяволите решаваш дали да продължиш да го харесваш?!Детска работа..
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
"Избих" си го от главата. Вече не мисля за него. Нито го гледам,нито нищо. Дори не му проверявам домашното,защото не искам да съм до него и да говоря с него. И благодаря ви,че ме вразумихте!
Но той днеска малко ме заговори. Но не очаквам вече да ме харесва!![]()
И...Elli* ,няма нужда да провокирам еди си кого си. Това е излишно!Щом като вече не мисля за него,няма смисъл да го дразня.
Последно редактирано от ~The Smile~ : 10-22-2012 на 17:13
То да беше толкова лесно '' да си избиеш някой от главата '' ...
Внимавайте на какво се присмивате, че след 1-2 годинки ще плачете тъжно за отминалото детство. Не сте толкова специални, че да порастват момченцата заради вас.
Е,добре де. Ама какво лошо съм казала?!?!? Та това си е истината! Просто си казвам мнението за момчетата от нашия клас. Даже днеска аз си вървя за вкъщи и един от нашия клас е в моята посока и върви пред мен с още две момчета от класа ми. И изведнъж избухва в смях и аз нали съм точно зад него и той дава веднага назад без да гледа и направо ми смачка крака! И едно извинявай не каза дори! Е,то кво да очаквам де...
И се замислям за тях това класна стая ли е или бойно поле! И не,не се присмивам на никого!
Последно редактирано от ~The Smile~ : 10-24-2012 на 17:38