.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Амм...да ,една стара приятелка ми каза да напиша една бележка ето така: "огради името на момичето,по което си падаш" тоест-да напиша три имена -моето и на още две момичета от класа и той да огради името на момичето,което харесва.
    О,и той си пада по ей тая песен "gangnam style" даже веднъж ми я изигра. И може би ако му покажа ,че и аз харесвам тази песен,ще завържем разговор. Нека първо да пробвам с бележката с имената. Много искам да разбера дали ме харесва,защото майка ми и не само тя,а и други приятелки са ми казвали,че когато едно момче в тази възраст каже на някое момиче лека обида или се закача с него,значи момчето си пада по момичето,с което се занимава.
    Последно редактирано от ~The Smile~ : 10-21-2012 на 11:02

Голям фен Аватара на Elli *
    Ми за това момичетата колко нас харесват момчета 9-10 клас ... лично аз
    Ии защо го харесваш като ти сама казваш какъв е олигофрен .. ама не мога да ви разбера логиката ..

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    ...
    За к'во продължаваш да пишеш в темата, след като онова момче й е казал, че е грозна т.е. не я харесва?

Или пък просто си намери някой батко, с 2-3 години по-голям от теб, на който ще се радваш, че е много "зрял". Стига да не му пуснеш в леглото в близкото бъдеще и такава връзка може да ти е окей.
    True.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Какво се оплакваш, че той е с детински акъл, при наличието, че и ти не си по-назад? Обяснява ти се да подходиш малко по-зряло към него, а ти:

Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    Амм...да ,една стара приятелка ми каза да напиша една бележка ето така: "огради името на момичето,по което си падаш" тоест-да напиша три имена -моето и на още две момичета от класа и той да огради името на момичето,което харесва.
    О,и той си пада по ей тая песен "gangnam style" даже веднъж ми я изигра. И може би ако му покажа ,че и аз харесвам тази песен,ще завържем разговор. Нека първо да пробвам с бележката с имената. Много искам да разбера дали ме харесва,защото майка ми и не само тя,а и други приятелки са ми казвали,че когато едно момче в тази възраст каже на някое момиче лека обида или се закача с него,значи момчето си пада по момичето,с което се занимава.

Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp Виж мнението
    За к'во продължаваш да пишеш в темата, след като онова момче й е казал, че е грозна т.е. не я харесва?
    Щото момчетата много бързо могат да се разнежат от малко женско внимание и дори първоначално да не им допада някоя мацка, да си набият филмите в главата, че тя е единствената, само от едно приятелство.

Авторке, момчето надали те харесва. Нещата не стават винаги толкова спонтанно. Това, че днес не те харесва, не означава, че ако подходиш правилно към него, няма да му се промени нагласата към теб. Няма да ти загради името, ако на това разчиташ. Без да се сближиш с него сигурно въобще няма да ти обърне внимание, освен ако не си някаква неземна красавица (а той май има точно обратното мнение за теб).

Момчетата закачаме момичетата, които харесваме, да. Но също така ги закачаме за да бъдем готини пред другите момчета. И под харесваме, без да имаме някакви близки взаимоотношение, разбирай "бих я чукал и заразял". На неговите години в главите ни се въртеше секс, бой, пакости, гъзария, а свободното си време го прекарвахме в жуменка, компютърни зали и футбол. Женствените момичета ги отбягвахме, ебавахме ги и се чувствахме горди, а се влюбвахме в момчешките мацки, които ни споделяха интересите и разбираха света ни.

Преди около година писа една твоя наборка тук, нашега й подметнах да му пише за разни игри и ми се похвали, че седмица по-късно са се гаджосали.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Щото момчетата много бързо могат да се разнежат от малко женско внимание и дори първоначално да не им допада някоя мацка, да си набият филмите в главата, че тя е единствената, само от едно приятелство.
    Не знам за какво си решил да слагаш и общ знаменател, ама твоя си работа.
    Той дори не я намира за attractive на външен вид. От къв зор си решил, че ще се разнежи, ако тя му обръща внимание? Според мен, ако продължава да му "обръща внимание", това ще почне да го дразни и ще почне да я избягва още повече.
    Това, че е дете, хубаво. Постави се ти на неговото място. Щеше ли да се разнежиш, ако някое момиче, което не "одобряваш" на външен вид, постоянно се опитва да ти "обръща внимание"?

Той дори не я намира за attractive на външен вид. От къв зор си решил, че ще се разнежи, ако тя му обръща внимание? Според мен, ако продължава да му "обръща внимание", това ще почне да го дразни и ще почне да я избягва още повече.
    Това, че е дете, хубаво. Постави се ти на неговото място. Щеше ли да се разнежиш, ако някое момиче, което не "одобряваш" на външен вид, постоянно се опитва да ти "обръща внимание"?
    Ми той може да е казал на приятелката й, че е грозна, защото ако евентуално я харесва и каже, че е красива, тя ще разбере .... тъпа логика, но ми се е случвало :/

Ели ти обясни. А и когато си паснете с момичето, изведнъж летвата ти за хубост пада с две-три нива. Може пък и да греша. Тя го харесва, тя иска да се получат нещата, отговорът може да се появи единствено след като опита. Ако стане - стане, ако не - не.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Elli * Виж мнението
    Ми той може да е казал на приятелката й, че е грозна, защото ако евентуално я харесва и каже, че е красива, тя ще разбере .... тъпа логика, но ми се е случвало :/
    Да,според мен си е така. Но..няма да пиша никакви бележки,нито да го заговарям. То е очевидно,че хич ама хич не си пада по мен. Просто ще се опитам да го забравя и толкова. Според мен това е най-правилното решение за мен.

Да и аз точно това си мислех-ако му обръщам повече внимание,ще ме отбягва.

Провокирай го като например споменеш еди- кой си колко е хубав
    И пиши какво става

Цитирай Първоначално написано от Elli * Виж мнението
    Провокирай го като например споменеш еди- кой си колко е хубав
    И пиши какво става
    Е,не ми се ще много,много...
    Последно редактирано от ~The Smile~ : 10-22-2012 на 16:06

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Хмм...В разговора ви няма нищо любовно,най-обикновен разговор,който би могла да проведеш с всеки един от класа.А това,че ти тълкуваш нещата през призмата на влюбения,очаквайки невъзможното,е друг въпрос.С подпитването защо не искаш да го дъниш,най-вероятно е искал да чуе,че си признаваш,че го харесваш,за да си повдигне самочувствието.Иначе той НЕ си пада по теб и няма и да те харесва като за гадже.Набележи си нова стръв или отложи гаджетата за когато му дойде времето.Аз на твое място бих заложила на второто.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Цитирай Първоначално написано от mel_969 Виж мнението
    http://www.fibellawave.bg/gallery/2839 моля гласувай ако ти хареса! Благодаря предварително за отделеното внимание
    Искаш да кажеш, че се извиняваш, а не че благодариш, нали?

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Съвсем нормален разговор е бил. Глупаво е в момента да се вкарваш в някакви филми и да си мислиш, и даваш надежда.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Как по дяволите решаваш дали да продължиш да го харесваш?!Детска работа..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

"Избих" си го от главата. Вече не мисля за него. Нито го гледам,нито нищо. Дори не му проверявам домашното,защото не искам да съм до него и да говоря с него. И благодаря ви,че ме вразумихте!
    Но той днеска малко ме заговори. Но не очаквам вече да ме харесва!
    И...Elli* ,няма нужда да провокирам еди си кого си. Това е излишно! Щом като вече не мисля за него,няма смисъл да го дразня.
    Последно редактирано от ~The Smile~ : 10-22-2012 на 17:13

То да беше толкова лесно '' да си избиеш някой от главата '' ...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Малък,малък,както и аз! Не знаеш как се държи по време на междучасията-като тотално дете,което врещи и се блъска с другите момчета!
    на 19 години момчетата от моя клас са същите
    боже, къде попаднах..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    на 19 години момчетата от моя клас са същите
    боже, къде попаднах..
    Ех..такива са...вчера си суркаше стола с другите момчета и играха на блъскащи колички! леле....

Внимавайте на какво се присмивате, че след 1-2 годинки ще плачете тъжно за отминалото детство. Не сте толкова специални, че да порастват момченцата заради вас.

Внимавайте на какво се присмивате, че след 1-2 годинки ще плачете тъжно за отминалото детство. Не сте толкова специални, че да порастват момченцата заради вас.
    Е,добре де. Ама какво лошо съм казала?!?!? Та това си е истината! Просто си казвам мнението за момчетата от нашия клас. Даже днеска аз си вървя за вкъщи и един от нашия клас е в моята посока и върви пред мен с още две момчета от класа ми. И изведнъж избухва в смях и аз нали съм точно зад него и той дава веднага назад без да гледа и направо ми смачка крака! И едно извинявай не каза дори! Е,то кво да очаквам де...
    И се замислям за тях това класна стая ли е или бойно поле! И не,не се присмивам на никого!
    Последно редактирано от ~The Smile~ : 10-24-2012 на 17:38

Супер фен Аватара на skate
    kvi minusi kvi doma6ni n6 ne razbrah

Цитирай Първоначално написано от skate Виж мнението
    kvi minusi kvi doma6ni n6 ne razbrah
    Първо-кирилица.
    И второ-аз проверявам домашните и който няма домашно-му пиша минусче . Хох...не ми се обяснява втори път... Вече няма да се занимавам с него,имам уроци за учене. Гаджетата- в горен курс!
    Последно редактирано от ~The Smile~ : 10-25-2012 на 20:29

Първо-кирилица.
    И второ-аз проверявам домашните и който няма домашно-му пиша минусче . Хох...не ми се обяснява втори път... Вече няма да се занимавам с него,имам уроци за учене. Гаджетата- в горен курс!
    Надали...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си