- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Птичета
Ами кой тогава, Тодоре?
Еми така ми казаха - 6 часа след активирането на пакета. Не ме бърка, нали вече ми работи map-a![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Няма значение, Ина !
Няма да те притискам, явно ти е нужно още време да осъзнаеш, че аз мъжа на живота ти![]()
n00bs
Дай да видим:
1. Колко си висок?
2. Колко тежиш?
3. Колко ти е бицепса?
Да допълня, че мъже не деля. Като изключим, че до третия път не се брои. Хвана ли те на четвъртия се изнасяш и забравяш за страхотна ми огромна заплата, която получавам като съдружник в счетоводна къща. Твай.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Аненене, така ще стане след време. Иначе си имам родители с парички и съм си айляче.
А иначе общо за абонаментния план и нета ми излиза към 25лв. Мапа ми трябва щото дори да съм прекарала супер много години в София съм учудващо неориентирана и бих се изгубила в собствения си апартамент дори![]()
-M.B.
Щом проявявам интерес значи характера ти ме е впечатлил.
Съгласна съм, вземам те.
-M.B.
-M.B.