.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: Птичета

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Ами кой тогава, Тодоре?

Еми така ми казаха - 6 часа след активирането на пакета. Не ме бърка, нали вече ми работи map-a
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Няма значение, Ина !
    Няма да те притискам, явно ти е нужно още време да осъзнаеш, че аз мъжа на живота ти
    n00bs

Град
    София
    Дай да видим:
    1. Колко си висок?
    2. Колко тежиш?
    3. Колко ти е бицепса?

Да допълня, че мъже не деля. Като изключим, че до третия път не се брои. Хвана ли те на четвъртия се изнасяш и забравяш за страхотна ми огромна заплата, която получавам като съдружник в счетоводна къща. Твай.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Град
    София
    Аненене, така ще стане след време. Иначе си имам родители с парички и съм си айляче.
    А иначе общо за абонаментния план и нета ми излиза към 25лв. Мапа ми трябва щото дори да съм прекарала супер много години в София съм учудващо неориентирана и бих се изгубила в собствения си апартамент дори
    -M.B.

Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от Claymore Виж мнението
    Дай да видим:
    1. Колко си висок? okolo 178
    2. Колко тежиш? 70
    3. Колко ти е бицепса? 39 posledno

Да допълня, че мъже не деля. Като изключим, че до третия път не се брои. Хвана ли те на четвъртия се изнасяш и забравяш за страхотна ми огромна заплата, която получавам като съдружник в счетоводна къща. Твай.
    мислех, че гледаш и характера ...
    n00bs

Град
    София
    Щом проявявам интерес значи характера ти ме е впечатлил.
    Съгласна съм, вземам те.
    -M.B.

Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от Claymore Виж мнението
    Щом проявявам интерес значи характера ти ме е впечатлил.
    Съгласна съм, вземам те.
    значи утре като стана, ще проверя за въпросната снимка !
    лека
    n00bs

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от M384 Виж мнението
    Да, по-гъзарско е, но аз като съм в непознат град си взимам една книжка-карта и ми върши същата работа - ако само заради мапа плащаш, значи е повече за гъзария. По GPS засичаш ли се?
    За какво ти е мъжа да има бицепс?
    Щото обичам грамадни и много широки мъже.
    Не, не е гъзарско. Ако не си плащам пакета и интернета, който ми е нищо и никакви 3.50 ще имам към 60-70лв само от моя телефон, защото всичко, което ползвам използва трафик.
    -M.B.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си