.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Banned Фен
    Толкова много момичета, толкова много заблуди от четени глупости в Интернет... Истината е само една, но нещо нямам желание и време да пиша. Който иска резултати все пак може да се свърже с мен. Пари не вземам, гаранция не давам (защото не сте ми пред очите за да следя какво правите и как го правите), но ако слушате ще видите резултати. Единственото което може да Ви хареса е, че преди да започнем с каквото и да било, правете снимка на коремчето си и след 4 седмици - нова. Може да отворим такава тема даже, да видим кой за тези 4 седмици, какво е постигнал.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94 Виж мнението
    Ами да съм казала, че ще натоварват кръста? Има толкова различни видове коремни преси, които почти не оказват влияние на кръста, не повече от това, което оказва седенето пред компютъра дори Освен това на серии, 200 коремни не са кой знае какво. Ще прави примерно по 30 странични, от двете страни стават 60. 40 обикновени без ставане догоре, тоест само натоварване на корема - стават 100. 50 за долните коремни мускули с вдигане на краката и още 50 въртящи им викам аз примерно. Това не е кой знае какво. Пък и ако иска бързи резултати или плочки... Такава програма имах аз, и кръст не ме е болял. Това е моето мнение и не съм казала, че е най-правилното, но дава резултати и то много добри
    Никой не е казал, че кръстът трябва да те боли, ако понася някакво натоварване. Също така - няма "долни" и "горни" коремни мускули. Не знам кой те е излъгал, погледни в някой учебник по анатомия/биология, има само един прав коремен и съответно странични. Долната част, под пъпа, е проблемна при повечето хора заради много неща - в това число влиза и храненето, а не заради това, че не правят коремни преси. Аз също говоря от опит, спрях много отдавна да правя по еди-колко-си коремни на ден (пък било то и през ден) и коремът ми взе, че прогресира. Той не се товари само и единствено от изолиращи упражнения, участва като стабилизатор в много други, един прост пример - лицеви опори.

Banned Фен
    FuckingFreak ако се правят на твърда повърхност няма опасност от болка в кръста. Ако се правят на мека повръхност (възглавници, дюшек, легло) вече има. Има "долни" и "горни" коремни мускули, за това има и различни упражнения които ги тренират по различен начин (може да имаш 6 реда може и 8 реда "плочки" - винаги ще има долу, горе и среда). Областа около пъпа натрупва най-бързо мазнини като запас и те тръгват надолу (коремче което увисва) - главно заради храненето и това, че не се горят тези запаси (спорт). Ето ти пример: ти си супер яка, имаш мускули, плочки и каквото там си харесаш, но си облякла дебел пуловер (това са мазнините в метафората ми) и нищо не се вижда - дали си дебела или не. Лицевите упори най-малко изискват корем. 1-во място гърди, 2-ро рамена, 3-то кръст, трицепс, гръб. Корема е основа опора, но с него върви и кръста.

Повече от фен Аватара на Scarface_
    виж ся ...500 коремни преси и 200 са много няма смисъл... правят се 10упражнения по 10повторения примерно за корем ест в сплит без да се спираш... и ги прави през ден,не всеки ден ... иначе пренатоваряш мускула и не се възстановява...кардиото 2 пъти седмично е достатъчно примерно вторник и събота... бягане/скачане на въже...най-важното е да си редовна и постоянна,това е най-важното...който цели резултати за 1 месец или както казват да се стегна за морето , за мен е пародия...какво значи това , че след като стегнеш корема ще спреш да го правиш ли?! и колко ще продължи? правиш си го навик и се радваш на хубаво тяло ... храната е важна , но не някви страшни диети...всичко може се яде в определени количества и часове,в зависимост от целите ... успех
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Цитирай Първоначално написано от gabi_94 Виж мнението
    Ами да съм казала, че ще натоварват кръста? Има толкова различни видове коремни преси, които почти не оказват влияние на кръста, не повече от това, което оказва седенето пред компютъра дори Освен това на серии, 200 коремни не са кой знае какво. Ще прави примерно по 30 странични, от двете страни стават 60. 40 обикновени без ставане догоре, тоест само натоварване на корема - стават 100. 50 за долните коремни мускули с вдигане на краката и още 50 въртящи им викам аз примерно. Това не е кой знае какво. Пък и ако иска бързи резултати или плочки... Такава програма имах аз, и кръст не ме е болял. Това е моето мнение и не съм казала, че е най-правилното, но
    дава резултати и то много добри
    Тези коремни,които описа на ден ли трябва да ги правя? А на веднъж ли, тоест само сутрин или и вечерта? Полезно ли е да си правя мюсли със домашно кисело мляко, защото купените са пълни боклуци ?

Благодаря ти много Scarface_ !

Цитирай Първоначално написано от SoMuchWin Виж мнението
    Толкова много момичета, толкова много заблуди от четени глупости в Интернет... Истината е само една, но нещо нямам желание и време да пиша. Който иска резултати все пак може да се свърже с мен. Пари не вземам, гаранция не давам (защото не сте ми пред очите за да следя какво правите и как го правите), но ако слушате ще видите резултати. Единственото което може да Ви хареса е, че преди да започнем с каквото и да било, правете снимка на коремчето си и след 4 седмици - нова. Може да отворим такава тема даже, да видим кой за тези 4 седмици, какво е постигнал.
    Аз съм съгласна,но от всички тези мнения нека да си изясним какво и колко пъти на ден да правим и започвам

FuckingFreak ако се правят на твърда повърхност няма опасност от болка в кръста. Ако се правят на мека повръхност (възглавници, дюшек, легло) вече има. Има "долни" и "горни" коремни мускули, за това има и различни упражнения които ги тренират по различен начин (може да имаш 6 реда може и 8 реда "плочки" - винаги ще има долу, горе и среда). Областа около пъпа натрупва най-бързо мазнини като запас и те тръгват надолу (коремче което увисва) - главно заради храненето и това, че не се горят тези запаси (спорт). Ето ти пример: ти си супер яка, имаш мускули, плочки и каквото там си харесаш, но си облякла дебел пуловер (това са мазнините в метафората ми) и нищо не се вижда - дали си дебела или не. Лицевите упори най-малко изискват корем. 1-во място гърди, 2-ро рамена, 3-то кръст, трицепс, гръб. Корема е основа опора, но с него върви и кръста.
    Да, имаш 1ви, 2ри и така нататък ред плочки, но мускулът е един. http://musclebuildingbuddy.com/wp-co...ab_muscles.jpg - в подкрепа на твърдението ми Въобще не говоря за болки в кръста и където и да било, то не се усещат, но товарят кръста излишно, това може да се скипне съвсем спокойно и пак да имаш плочки. Иначе, както казах, ясно ми е, че мазнините под пъпа се махат най-трудно и те доста често са в следствие на лошо хранене, но не е изключено и хормоните да играят роля. Лицевите не са упражнение за корем, да, факт е, но той участва като стабилизатор - пробвал ли си да правиш лицеви с вдигнати крака на стол/успоредка, (особено със колене към лакът - без значение разноименен или не) защото аз определено си усещам корема, когато ги правя.

Banned Фен
    FuckingFreak дори не знам защо си правя труда:

http://www.muscle-fitness-tips.net/i...al-muscles.jpg

Ако беше един мускул щеше да изглежда като охлюв, това че го наричаш корем, не го прави един. На снимката си показала от къде започва до къде свършва. Виж с ключова дума "abdominal muscle groups". За лицевите просто не искам да коментирам, още повече затъваш с обясненията... Усещаш си корема, защото не е трениран и не те държи без лицеви опори камо ли със. Можеш да се образоваш във BB-Team сайта или MMA Bulgaria сайта. Ще научиш доста неща. Аз се занимавам със фитнес от 4 години (и чета за него от толкова), а ти?

С фитнес пряко не се занимавам, да обясненията ми не са профи, но дреме ли ми - нужно ми е да знам какво и къде ме натоварва и какво - съответно не, интересуват ли ме обяснения и наименования, хм? Знам някои понятия на английски, но ми беше тъпо да се изразя с "ний ту елбоу", сещаш ли се? Но виж, както казах, достатъчно съм на "ти" с английския, за да кажа, че на картинката, която си показал има написано съответно Ректус абдоминис (името на мускула) и обвивка на Ректуса (което трябва да бъде кожа), другото е Linea alba, което представлява линията по средата - е, не беше ли същото, което и аз показах?! Може да имаш 8 плочки, in fact можеш и 36237 да имаш, но мускулът е един. Виждам, че пращиш от знания, аз се оттеглям, нямам нужда да ми наливат акъл. Самия факт, че претендираш за толкова начетен, а в същото време се намираш в тийн форум да даваш обяснения наляво и надясно колко разбираш, но в същото време да не споделяш и част от великите знания, е пълна ирония.

П.с. : Иначе, охлюв, викаш. Сигурно бицепсът ти прилича на охлюв, щото е един, разбираш ли. Е, твоят ако е такъв - искрено се радвам, че моят не е.

Banned Фен
    Е на снимката тогава какво има? Описания на кожата и само едно за корема?

Е на снимката тогава какво има? Описания на кожата и само едно за корема?
    Виж си съобщенията, моля те!

japanesegirl
    Guest

Smile

Аз имам плочки и честно казано не знам как са станали. Спортувам си активно и е от това, но може би тичането, коремните преси и различни други упражнения си помагат и то доста. Също така не мисля, че е малка за да иска да има стегнато тяло като не визирам нелепите фикс идеи на момичетата, че са дебели. Твърдо против съм мързела и липсата на спорт в младото поколение затова е много похвално, че искаш да си стегната затова тренирай най - вече на стадиона и си намери спорт който ти харесва и с времето всичко ще стане както искаш!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си