- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ЗА или ПРОТИВ виртуалният секс?
Целта ми е да видя вашите мнения по въпроса, защото напоследък нацелвам много хора, които са ЗА виртуалният секс.
Това не го приемам за секс въобще.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
И ми се струва адски жалко. Само някви лузъри сигурно го пра'ят т'ва нещо.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Оле аз съм против !! Един път ми се случи едно момиче направо вибратора си изкара хахаха
Не е за всеки, това мога да кажа.. Има си и своя чар, разбира се..![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
аз съм за ,разбира се когато не може да е реален... т.е. примерно единия е в благоевград другия добрич и ще се видят след два дни...вместо да маструбират самостоятелно , го правят по камеритеяйляк ... а и се засилва страста за предстоящия акт...
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Против! Друго си е на живо да пипнеш плът
Gg
Ако е с половинка,с която нямате само виртуални взаимоотношения,може би бих одобрила с половин уста.Но с някакви загубеняци,намерени случайно в интернет,които не могат да си хванат нищо реално и мастурбират по по-различен начин посдредством виртуалния "секс"...твърдо НЕ.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
E nai - posle neshto za men.. Ta moqta priqtelka e dosta dalech I iskam da popitam shte e glupavo da q popitam za virtualen sex...
P.p pisha na latinica shtoto sam s tela izvinqvam se![]()
Момче, питай я дали иска да те гледа как му чупиш главата пред камерата.
Много си ми интересен. Просто я накарай да се съблече докато си говорите по скайпа и така, не директно да я питаш!
Приемам го, когато да речем с моя сме на разстояние и си пишем палави неща... Като например какво ще направим като се видим. Но това е един вид повече дразнене...
Но за непознати ми изглежда като жалък опит за задяване...
Ми то няма лошо в това, но за мен не е точно секс... има си чар де.. но не е секс...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
И аз не го приемам за секс, а за мастурбиране пред камера... Някак ми звучи супер тъпо и не бих го практикувала, ама всеки с предпочитанията си. Който иска да го прави - няма лошо.
Да си говорим докато мастурбираме? не....
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!
-------
Where did my cookie go? O.o
Едни се кефят а други не. До сега не ми се е случвало да правя подобно нещо по скайп. Но някои ден кой знае.![]()