- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Първата ви 2 - ка
В 5ти клас по немски-СИП (география на немски). Помня много добре, защото до края на срока изкарах 9 шестици и оная пак ми писа 5 за годината..
По математика в 7 клас,но не беше писана в дневника и после я оправих на 6 ;d Не знаят нашите за тази 2-ка .....и няя как да разберат ,други не съм имала
2ри клас-математика. Почнах да изваждам от ляво на дясно вместо от дясно на ляво.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
в четвърти клас по човекът и обществото (т.е. история).
не ми се караха![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Я кат най-тъп немам двойки още.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
7 клас беше, мисля, по трудово :Д Трябваше някакви украси да шием, пък аз цял час се чудих как да си попилея времето.
Една от малкото ми е.
В девети клас, по английски език.
Тогава за пръв път изучавах тоя език, а учебника беше за ученици с по-високо ниво. И все още продължавам да си имам двойки по този предмет, де. Но се старая да го науча, колкото се може по-скоро и добре.
в 4ти клас по руски и нашите не ми се караха, просто ме погледнаха мноого странно.
5 клас - входно по АЕ...
Майка ми се изсмя,когато раз6ра, и каза,че го е очаквала....
Ами, в 3 клас :S![]()
по история, защото не бях учила ^_^
В 10 по география xD Таз проклетия ме изпитва на целия учебник пък аз знаех само 1-2 урока![]()
![]()
Нашите не ми се караха
![]()
В 8 клас контролно по Математика, не ми се караха.
Аз и без това съм скарана с нея оттогава![]()
![]()
![]()
В 6 клас по Английски, защото почти целия клас бяхме без домашна. Не ми се караха.
8 клас.. по Литература.. Нашите не разбраха.. Все пак завърших с 6 *Like a BOSS*;д
Математика входящ тест след дългата ваканция![]()
Ха, в осми клас по история. Беше рано сутринта, пиех кафе с приятеля си пред училище и най-злобната учителка, която съм имала мина,а той изтърси "оо, злоба к'во става". Тя измърмори "ще видиш к'во става" и за добро утро получихме подаръци в бележницитеНашите нищо не казаха, оставят ме да се оправям сама и за сега се справям
![]()
По руски в 6-ти клас и не не ми се карат за оценки а и после я поправих :Д
5 клас, литература - Гръцка митология ;х, не ми се караха, те сами казват, че най-тъпото нещо е да ревеш или да се караш за оценка
![]()
![]()
МОМЧЕ