- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Кажи на предишния нещо за ника му
гьол...![]()
"Ако някой успее да те накара да забравиш миналото, вероятно той е твоето бъдеще ( :"
мрачен аладин, зъл индиец
нирвана.<3
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
С'фанах логиката при изписването.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^И така трябва![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
на твое място го сменям веднага, да не ме погнат от близард, че съм им откраднал Concept-а за нещо...
с тея съдебни дела е пощръклял целя свят, а аз като чуя дело се сещам за следствения... деа!
"Незнанието на закона не оправдава неспазването му" - Gotta love the Habeas corpus... особено ако ще те екстрадират в дуга държава, за да те съдят![]()
Стига обвинението да започва с "интелектуална", да завършва на "кражба" и да те съдят такива с МНОГО пари, присъдата е - те да станат с МАЛКО(малко за тях, за тебе - надницата за 7-8 живота)повече пари...
Мисля да напускам работа и да си играя само да патентовам/регистрирам или какво там се прави някакви думички, които в близко бъдеще ще могат да се използват за търговска дейност. Ще започчна като слагам на всичко 1 "I-" отпред... Апъл да ми го лигавят - най-добре
кожни заболявания и най-вече демодекоза
тва са едни микро кърлежи дето си ги има всяко куче ама при намалена имунна система на кожата става патологични
в София тази болест е обявена за нелечима
Иначе се лекува ама отнема повече от година пълното оздравяване и после след седмица пак се почва
и да допълня като го взимаш вземи най-жизненото и най-голямото и му виж захапката дали е правилна обикновено в развъдниците правят кръвосмешение и се получават генетични деформации като шаранова захапка не би искала такова куче
ОДИН!!!
демек добра имунна?
как се постига добра имунна при кучетата
с хубава храна,движение..а витамани нали не им тряят
![]()
Последно редактирано от FunkyPie : 10-22-2012 на 12:55
напротив не го къпи често
кучетата нямат потни жлези те имат мастни
и синтезират мастен слой върху кожата който я пази
при къпането ти го отмиваш и тя е незащитена да не говорим за химията в шампоана която дразни за това вземи по-хубав шампоан като дермосцент или биогейнс и като го къпеш първо разтваряш шампоана във вода после го нанасяш върху кучето
и ДО 6 МЕСЕЧНА ВЪЗРАСТ НИКАКВО КЪПАНЕ
иначе има специални храни от висок клас като роял канин еукануба вирбак които имат клас за добра кожа и козина
тия педигри ги забрави като гледам кучето не е 100кила звяр разликата в парите ще е стотинки
иначе при смяната на косъма може да слагаш дермосцент спот он и да комбинираш с витамини там избор бол топ тен кан хефе и тн но избягвай къпането
ОДИН!!!
ма тва не е мойто куте
аз след матурите на сестрата..
ама ок,мерси
са ще си запиша нещата и дай Боже да не забравя къде съм ги турила
иначе да,мисля че знаеш размерите на джак ръсела