Здравейте, пиша ви, защото наистина имам нужда да споделя моята история, но няма с кого... затова..
Преди 9 месеца се запознах с едно момиче, влюбихме се един в друг и всичко беше чудесно, но скоро след това започнаха караниците и проблемите, често се разделяхме и събирахме, и пак се обичахме, даже 1 месец живяхме заедно в нас и беше страхотно... но преди няколко дни, тя излезе на дискотека с брат ми, аз знаех за това и нямаше проблем, а аз бях с приятели другаде, на сутринта, когато тя се прибра, аз бях на компютъра, и тя дойде и ме помоли да отида в другата стая за да поговорим, казах и че ще дойда след малко, а тя настояваше веднага да отида, но и аз продължих да настоявам, след малко да отида, при което тя ми каза "Изневерих ти" и затвори вратата, когато го каза, целия замръзнах, ядосах се ужасно много, отидох в друга стая, тя беше легнала и й поисках обяснение, и започна един голям скандал, тя започна да хвърля чаши по мене, разни сувенири, да ме дере.. при което аз не идържах и ударих един шамар (за което наистина съжелявам..) и след това тя.. и аз се успокоихме и и казах, че искам да се разделим.. тя си замина със сълзи в очите и на мен ми беше ужасно гадно.. но я оставих да си замине... сега тя продължава да ме моли да сме заедно пак, твърди, че ми е казала, че ми е изневерила за да ме ядоса и няма нищо такова.. но аз не и вярвам... не знам какво да правя, тя ми липсва ужасно много, но и чуствата ми вече не са същите, каквито бяха...... и не виждам да се получи нещо, но ми липсва и ме болиии.......