.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

По-малък от мен?

Здравейте,не знам точно какво се случва,но ще се опитам да обясня ,защото не спирам да мисля за това,не съм сигурна дали искам съвет или просто да кажа на някого.От около 2-3 седмици излизам с едно "момченце",защото е точно такова той е 3 години по -малък от мен на 18 ,абитуриент излизаме само като приятели ,но постоянно сме заедно,няма нищо между нас,просто се виждаме постоянно,а ако не сме заедно си пишем,фейсбук,скайп ,смс-и. Запознахме се преди толкова 2-3 седмици не съм сигурна кога точно,бях на мач на най-добрия ми приятел ,после излязохме всички на клуб ,това момченце беше с тях,запознахме се ,говорихме си доста ,всички които бяхме де и имаше няколко момченца колкото него и имаха детските си подмятания ,какво щяли да ми причинят и т.н ,защото просто се поддържам,а и имам доста свободно време ,за да изглеждам добре.Той е симпатичен сладък ми е един такъв.И така вечерта всички отидохме на дискотека след клуба,всички пихме и момчето с което бях отишла ми е най-добрия приятел и си тръгна с някакво момиче де ,както винаги и трябваше да си ходя с такси сама и това момче предложи да ме закара,защото само той не пи.Аз му отказах първо,защото не го познавам,но той беше доста убедителен и се съгласих оставихме неговите приятели,после закара мен ,взехме си кафе и започнахме да си говорим,след което той ме попита къде искаш да отидеш точно сега,казах му че скоро не съм ходила сутрин на Витоша (Копитото) и той просто тръгна беше много сладичък.Говорихме си около 5-6 ,часа закусвахме заедно,обядвахме.На следващия ден веднага ме беше намерил във фейсбук ,започнахме да си пишем ,излязохме вечерта,аз предишната вечер бях разбрала,че той си има приятелка ,говорихме за това ,видях и момичето в профила му ,което е наистина доста красиво ,не знам на колко години е 17 май,но изглежда доста мило момиче.И бях резервирана той ме питаше аз имам ли приятел и т.н,аз едно съм се научила ,че никога не трябва да говориш за бивши пред момче,казах му ,че не ми се говори за това,разпитах го за приятелката му каза,че са заедно 7или8 месеца,но искал да я остави,искал да бъде сам ,че много държи на нея ,но не е влюбен ,но щял да я нарани а и му било добре с нея ,слушал я това ми каза общо взето за нея.Аз преди около месец ,приключих една много мъчителна връзка,даже още не съм я ,още има драми, бях 2 години с един мъж,живеехме заедно,но просто той се промени доста и както разбрах е имало не 1 и 2 изневери и просто не съм момичето,което ще правят на шматка. И се разделихме,той ми се моли да се съберем,постоянно са едни и същи скандали и проблеми,а аз просто нямам сили да плача повече за него.Жилището в което живеехме остана за мен,както и цялото обзавеждане той си взе само дрехите,което не е зле де ,сега ще изляза доста меркантилна ,но е много добре за мен това ,че той ми преписа апартамента и всичко Сега живея там сама,но през повечето време ходя при родителите ми ,защото ми е неприятно да стоя сама в този огромен апартамент.С този малкия постоянно излизам всеки ден,но просто ми стана доста объркано ,всичко това между нас или въобще има ли нещо или не ,не мога да го попитам защото той просто се държи мило постоянно ми звъни да ме чуе как съм,пита ме как ми е минал деня,доста се интересува от мен,но е доста по-малък,ходи на училище още,ще е студент догодина и не знам.. има си и приятелка.Преди седмица бяхме в тях да му помогна за домашно той ме помоли и аз му казах добре,писахме някакви анализи по литература и стана доста късно,беше сам в тях и ми каза да остана в тях,за да не карал толкова късно ,а нямало да ми даде да си ходя с такси и аз се съгласих,при което малкия изхитря,като ми каза ,че нямало къде да се спи ,той живее в къща има доста стаи ,но както и да е явно го играе малък плейбой ,даде ми 1 тениска и каза,че ще спим на едно легло ,но бил доста възпитан,но не можел да спи с дрехи и аз му се изсмях и му казах,че тези съм ги чувала от 16 годишна ,но му казах добре.Абсолютно нищо не стана легнахме си,момчето има доста секси тяло и да беше ми доста приятно да лежа до него полугола както и той .. единственото което правихме е да се гушкаме ,беше много мил ,но на следващия ден аз просто реших,че не става много забъркано и най-вече ако бившия ми приятел разбере,ще ми вдига скандали както винаги,реших да игнорирам малкия 2-3 дни ,но той беше много настоятелен ,бившия ми е много запален по разни видео игри,във вкъщи си остави всичките и се оказа,че малкия и той доста ги харесва,поканих го и снощи сме играли на игри до 5 сутринта,след което той си тръгна и отиде на училище,днес пак ще ми се обади да излезем ,а аз не знам какво се случва ... и се побърквам вече искам го донякъде,но съм доста объркана.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Megiiito* Виж мнението
    но съм доста объркана.

Това със сигурност. Ами първо сама си реши готова ли си от една сериозна връзка с някого, да скочиш на някой доста под опита ти. Вярно е,че три години не са много, но доколкото разбирам ти си имала доста по-сериозна връзка, с по-зрял човек и това би било крачка назад. От друга страна ти си на 21 и не е като само серозни взаимноотношения да ти трябват, но ти си знаеш. Може да се получи нещо, знае ли се..

В крайна сметка трябва да обмислиш какво искаш.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Аз не виждам проблем. Опитай си късмета.

Точно това момче е просто много мил и много сладък и ме кара буквално да се чувствам пак на 17,с някакви глупави шеги и някакви много сладки такива неща прави,доста е лигаво,но просто ми се вижда толкова сладък не знам не мога да го обясня.Говори много сладко и доста се притеснява от мен и обърква думите и се изчервява.Знам аз имах връзка с 25 годишен мъж,които е страхотен във всяко едно отношение освен моногамията явно,а наистина мислех,че имам бъдеще с него,нещата бяха изключително сериозни,преди няколко месеца даже се сгодихме,но просто не мога да търпя изневерите му,които той казва ,че не значат нищо за него ,но за мен не е така ,не знам .. Единствено най-добрия ми приятел знае,че излизам с това момченце,а то няма представа,за сложните ми отношения с бившия.Но проблема е ,че си мисля донякъде той е от тези момченца ,по които малките момичета припадат с хубавите си дрешки с фитнес телцето си ,сещате се за кои момченца говоря и той е такъв и къде е гаранцията ,че не е да се похвали ,как е минал някоя кака ,защото 1та вечер когато беше с приятелите си ,беше точно такъв говореше простотии правеше се на интересен.Преди няколко дни,имах малко нужда от мъжка помощ в апартамента и му се обадих и той каза да добре ще дойда ,но не съм сам,аз му казах,че няма проблем колкото повече момчета толкова по-бързо ще ги пренесат нещата,при което затварям телефона и той ми пише смс "Да знаеш,че момчето с което съм е голям клюкар,така че нека само общи неща говорим и че се познаваме от Георги и нищо повече ,извинявай" .. при което аз седя и ми стана доста тъпо но казах добре..
    Той си има приятелка как да си опитам късмета?

Повече от фен
    Тоз малкия пич ми се види , както го обясни. Пробвай се па може да си паснете .

Повече от фен
    Точно това момче е просто много мил и много сладък и ме кара буквално да се чувствам пак на 17,с някакви глупави шеги и някакви много сладки такива неща прави,доста е лигаво,но просто ми се вижда толкова сладък не знам не мога да го обясня.Говори много сладко и доста се притеснява от мен и обърква думите и се изчервява.Знам аз имах връзка с 25 годишен мъж,които е страхотен във всяко едно отношение освен моногамията явно,а наистина мислех,че имам бъдеще с него,нещата бяха изключително сериозни,преди няколко месеца даже се сгодихме,но просто не мога да търпя изневерите му,които той казва ,че не значат нищо за него ,но за мен не е така ,не знам .. Единствено най-добрия ми приятел знае,че излизам с това момченце,а то няма представа,за сложните ми отношения с бившия.Но проблема е ,че си мисля донякъде той е от тези момченца ,по които малките момичета припадат с хубавите си дрешки с фитнес телцето си ,сещате се за кои момченца говоря и той е такъв и къде е гаранцията ,че не е да се похвали ,как е минал някоя кака ,защото 1та вечер когато беше с приятелите си ,беше точно такъв говореше простотии правеше се на интересен.Преди няколко дни,имах малко нужда от мъжка помощ в апартамента и му се обадих и той каза да добре ще дойда ,но не съм сам,аз му казах,че няма проблем колкото повече момчета толкова по-бързо ще ги пренесат нещата,при което затварям телефона и той ми пише смс "Да знаеш,че момчето с което съм е голям клюкар,така че нека само общи неща говорим и че се познаваме от Георги и нищо повече ,извинявай" .. при което аз седя и ми стана доста тъпо но казах добре..
    Той си има приятелка как да си опитам късмета?
    Нали е казал ,че не иска да са заедно вече.Покажи му , че си падаш по него. Той ако схване ще се навържат нещата.

Да,не искал връзка а аз такива само ей така неща не ми трябват Ами мисля,че не е глупав все пак обръщам му доста внимание ..

Повече от фен
    Да,не искал връзка а аз такива само ей така неща не ми трябват Ами мисля,че не е глупав все пак обръщам му доста внимание ..
    Не искал връзка а те разкарва из града

Ама да разкарва приятелката си пф още не мие звъннал до колко часа са тея 2ри смени

Аз си мисля,че просто ти е интересно ,ново момче 2 години си била с един и същи мъж,искаш нещо различно ,когато си започнала с този мъж си била почти на годините на това момче,така че това го искаш за да го изживееш може би отново или по пълноценно,но не мисля,че има смисъл !

Повече от фен
    Ама да разкарва приятелката си пф още не мие звъннал до колко часа са тея 2ри смени
    Звънни му ти

Хаха ,няма шанс да го потърся първа !! Но той писа смс преди 20 минути,че е с някаква негова "приятелка" в тях сигурна съм ,че е приятелката му ,оф какво ме забърква това лапе .. лошо ми действа ..

Повече от фен
    Сигурно я клатушка , нз . Базикам те

Да се оправят ,няма да се натоварвам излишно ,все пак не ми е никакъв : ))

Повече от фен
    Да , вярно.

Повече от фен Аватара на tigity
    Град
    O.C. `In ThE DaRK` cЭn7raLnI Gr0biШ7a
    xD ... според мен годините не са от особена важност стига да се чувстваш щастлива ;р и това че е малък примерно не значи, че е глупав или че нз какво иска ... от личен опит ще ти кажа че по малките момчета са много по оправни от по - големите и мн. повече се стараят във всички отношения ;p
    без ПОДПИС ... xD

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    пишка ти тряа да опраи, може да си на 21 , ама си като 14

Цитирай Първоначално написано от tigity Виж мнението
    xD ... според мен годините не са от особена важност стига да се чувстваш щастлива ;р и това че е малък примерно не значи, че е глупав или че нз какво иска ... от личен опит ще ти кажа че по малките момчета са много по оправни от по - големите и мн. повече се стараят във всички отношения ;p
    Възможно е и това !! Не знам ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си