.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 79

Hybrid View

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от DieselBlood Виж мнението
    Вундеркинде, ти колко книги си прочел в жалкия си живот? Съмнявам се, че повече от 1-2. Не се прави на интелект и многознайко, защото изглеждаш смешно. Ако наистина беше гении(в което се съмнявам силно), нямаше да си губиш времето тук, а щеше да пишеш докторантура или някакъв друг научен труд. Не те знам на коя от всичките отрепки, баннати от форума, си фейк, но си жалък и досаден.
    Смея да заявя, че книги съм прочел в пъти повече от теб. От писане на научни трудове и докторантури полза не виждам.
    Защо си губя времето тук ли? Ами защото са ми забавни такива индивиди като теб.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Цитирай Първоначално написано от Makenzi97 Виж мнението
    Смея да заявя, че книги съм прочел в пъти повече от теб. От писане на научни трудове и докторантури полза не виждам.
    Защо си губя времето тук ли? Ами защото са ми забавни такива индивиди като теб.
    Яяя, тъй ли? И ти откъде знаеш колко книги съм прочел бе, келеш? Върви при мама да я питаш може ли да останеш до 11:00 на компютъра и не ми се прави на всезнайко. Колкото до втората част от кухия ти пост, какви точно индивиди, мойто момче? Хора, които са живели мааааааалко повече от теб и знаят маааааалко повече неща за живота от теб ли? ОК. Стой тука и се учи.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си