- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момичетата !
Искам да попитам всички момичета защо се стисняват да праизнаят че им се прави секс. Поне в мойто даскало сичките са толкова стиснати че не може и да бъде.Момичета отговорете защо вие не продложите на момчето .Пък ако той ви предложи почвате да казвате на сички и бахти перверзния някви такива отговорете!
Последно редактирано от kocko99 : 10-27-2012 на 13:04
Няма момичета на които, не им се иска да се ***т, ако си на 14, 15-г. Като отидеш на училище, барай ги отпред и отзад а те нека си се правят на недостъпни.
ПП: едно време обаче не беше така, аз в 5-6,клас съм си показвал мъжкото достойнство, на 2 съученички в тоалетнитеспомени, спомени....
Последно редактирано от GeGaSa : 10-27-2012 на 13:01
facepalm......
Може би,защото момичетата,които са 99 набор не мислят още за секс?!
Ама едва ли е тва
Ти какво очакваш? Когато ни се прави секс да излезем в коридора на училището и да го изкрещим ли? Или да се предлагаме на всеки, както и да приемаме всички предложения?
Това не прави момичетата стеснителни, просто показва, че имат нещо между ушите.
И спря да се върти за миг земята..
Миии аз не съм като Сички и си казвам, че искам секс, даже поемам инициативата...
Вие ако сте на по 12.. нормално...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз съм момиче и най-искрено ти казвам- ЗАПОЧНИ ДА ХОДИШ НА УЧИЛИЩЕ!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
И какво това те засяга теб?
Ти ако си се предлагаш на всеки, не е наш проблем. Прави си кефа и не се занимавай с другите. Особено с тъпото ти мнение.
Прави ми се секс, ама много ми се прави секс.. оо, прави ми се секс, мале как ми се прави секс, секс.. Секс, секс, прави ми се секс.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Абе я стига..как може да мислите че момичета на 14-15 е нормално да правят секс бе?!?!?! Та ние сме още келеши..още не сме се целували една ли не..и вече ще се правим на големи ! Глупости...ние сме още деца..за никаде не бързайте за какво ни е да правим секс пф !![]()
Щот си 99 ... на момичетата 99 все още не им е до секс (силно се надявам)
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
99 набор са най-оборотните,кво говорите !
Не мисля често,не мисля много,но когато го правя си мисля само за теб!!!
Защото са момичета и една жена не си признава така лесно пред всеки. То е ясно че на момичетата им се прави секс, ама защото да парадират с това. Като се срещат с по - улегнали партньори ще си показват, че им се прави секс по дискретен начин. Това е хубавото на момичетата, че са загадъчни и така задържат интереса на момчетата/мъжете покрай себе си. Ако е някоя която разправя на ляво и дясно че и се е*е, ще я помислите за ку**а.
По начина по който си го написал разбирам че си пикльо на 10,11,12 най-много.Как отчакваш момиче на твоета възраст да иска да прави секс?Ако на тебе ти се прави си бий ча*ий у вас,най малкото защото ти нямаш с кво да го напрайш.
Тъжно ми е за тебе и за твоите връстници какви неща искате.
![]()
![]()
А и щом си такъв отворко разясни ми думата точно и ми обясни как става.
Сигурен съм че няма да можеш.
![]()
Не ги слушай ко ти говорят.. всички търкат пържолата.
Temet Nosce
벨야카
Вие пък от къде сте сигурни, че всички искат да го правят? Е, аз не съм от тези ''всички''. Не мисля, че е нормално да си загубиш девствеността още на 14-15г. -.-