- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- нещата станаха сериозни!!!!
Здравейте....
Искам да ви споделя моито тъй наречено "НЕЩАСТИЕ"........ преди година и половина аз влюбих страшно мн (в едно момиче)
Всичко беше ОК до преди месец,почнахме да се караме и нещата м/у нас се изостриха,тя си мисли че съм и изневерил а аз въобще не съм докосвал друга, нито пак съм имал намерение.В момента тя е на 200 км от мен и се държи сякаш иска да ми го върне как да се оправят нещата,обичам си я и искам да отношенията да са както бяха. Дайте ми съвет как да подходя какво да направя???? отчаян съм
Последно редактирано от g-n.Markov : 10-27-2012 на 20:03
Попадала съм в подобна ситуация. Краят е ясен. Вярно е, че разстоянието съсипва връзката. Поговорете сериозно, дано те разбере.
^^^
Бургас <3
аз го реших напускам работа и отивам при нея,дали ще помогне?
Ще помогне...в някоя паралелна вселена.
Ако тя наистина иска да захвърлиш работа,среда и всичко,само и само да си изживеете романса,зарежи.
Пробвате да поговорите по проблема като зрели хора-ако сте такива,би трябвало да се получи.
Странично-момиче се филмира,че приятелят й си мърсува на воля на другия край на България,в замяна на което тя започва да прави фасони и да търси най-добрия начин за "отмъщение"... ВТФ О.о
Приятелят й пък дълбоко се затрогва и решава да смени град,поприще и каквото там трябва да се сменя,само и само да й угоди...ВТф на квадрат
Усещаш ли сега колко нелепо звучи всичко..?
И преди сме го казвали-връзките от разстояние не са нещо невъзможно,но искат усилия,много усилия.
Изискват и зряло мислене,компромиси...няма нужда да ти изброявам-ясно защо.
Та-разговор.Това ми е съвета-поразпитай я сериозно какво иска и й го дай,като преди това се съобразиш,доколкото е възможно със себе си и собствения си начин на живот...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Да напуснеш работа заради нея? Ти добре ли си? Помисли хубаво над нещата, тя не е единствената, колкото и да си я обичаш това е сериозно нещо ..
Кофти е!
И ми се струва, че трудно ще оправиш нещата. Нямаш възможност да й докажеш, защото сте разделени от километри. А точно това, може би, е съсипало и връзката ви.
Разстоянието разделя,разстоянието събира.
На мен ми звучи като предтекст за да те зареже и в крайна сметка ти да си виновен (освен ако не си ѝ дал причини да се съмнява).
Далеч сте и... "върнала" ти го е многократно.
Иначе,давай,зарежи всичко за нещо,което е преясно че няма да се получи и му се е видял края.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Отпиши я, мен!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Запомни едно - никога не се отклонявай от собствения си път, за да следваш нечий друг! Ако не стане нищо между вас, после ще си с пръст в уста. Тя ако е решила нещо, го е решила вече. И според мен трябва да си по-твърд! Не й се умилквай - просто й кажи - "като мислиш, така - ОК. Прави каквото си искаш. Аз не съм ти изневерил, но щом така ти е хрумнало, навивай си го в главата. Спасявай се както можеш". Направи нещата така, че да я накараш тя тебе да гони, не ти нея!
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
За да се поддържа връзка от разстояние е нужно много разбирателство и доверие в другия. При вас това очевидно няма нито едното, нито другото. След като тя мисли, че си ѝ изневерил, без никакви доказателства(поне както си го описал), и иска да ти го върне, значи въобще не изпитва чувства към теб. Кой би изневерил на половинката си след като я обича? Мисля, че не е нужно да давам отговор на този въпрос. В момента имам връзка от разстояние и знам как е. Не е невъзможно, но не е и най-лесното нещо за правене. Поговори с нея като зрял човек, без да цивриш, обясни ѝ, че не си постъпил по начина, по който тя мисли и така.
Nothing to do, nothing to say... fade away...
Не прави абсолютно нищо. Не я търси, гледай си твоя живот.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Здравейте,,,отново
днес си поговорих с нея най подробно, и и казах за всичко което мисля,че имам намерения за съвместен живот с нея и че ще се преместя в софия да живеем заедно и мисля че това което тя е искала е да ида при нея.В момента отношението и към мен е коренно по различно смисъл един вид омекна. дали целта и е била да ида в софия (тва само жените могат да кажат) просто не мога да чета женските мисли а и неми е работата такава. Аз съм свикнал постоянно да бачкам като луд по 16\24 часа на работа,може би от там да идва проблемът нз.
Не, пич, момичето просто е осъзнало, че би направил всичко за нея. Или наистина уважава това, което си, или пък иска да те върти.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
значи не е ли мн грубо да ме върти аз да загърбя всичко и тя да се бъзика .....................
Защо не й ги зададеш тези въпроси на нея, а чакаш момичетата тук да ти обясним хипотетичните й цели?
Най-вероятно е имало нещо,което да я накара да мисли,че й изневеряваш и се е държала хладно, защото го е подозирала. В крайна сметка си й казал,че искаш да живеете заедно и ще си при нея (няма да те мисли) и й е минало.
Все пак ти си я познаваш най-добре, ако мислиш ,че е способна на подобни манипулации, не е невъзможно и това да те разиграва, но на мен ми се струва много голям филм..![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Щом не ти вярва няма смисъл да сте заедно.. А пък може и ти да си и казал нещо, което да я е накарало да си мисли, че си и изневерил! Трябва да си поговорите.. Ако нещата не се получат - краят е ясен ..
Не напускай работа!!! Не й ходи по гъза. Разстоянието ебава майката на връзката, но това не значи, че трябва да напускаш работа. Понякога края просто идва!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5