- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да ни приемат околните?
Защото подозирам, че няма да се роди никакво разбирателство, ами само ще се изподъвчем. Темата е меко казано... тънък лед. Не искам да се насажда някаква дискриминация или изобщо каквото и да е, заради личните вкусове и предпочитания на една шепа хора.
Приемам, че всеки има право да изпитва каквото желае спрямо хомосексуалистите и не съм привърженик нито на крайно фобите, нито на крайно филите.
Затова, най-учтиво ви моля, не се задълбавайте. Ако искате да спорите за това, създайте си тема в... да речем, Пълнолетник. И избягвайте да се обиждате един друг или да се кълнете.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Niakoitam, далеч си от кюрека. Далеч си е от мен. Много. Далеко и ще останеш.
Auriss, ти си мъж и не се кефиш на гърди? Е.. оправяй се.
Имам какво да кажа, но няма, защото Кака е помолила нещо. Тъй, че не се пробвайте.
Според мен трябва да се погледне на темата по друг начинТеб не те е страх точно от това как ще ти отвърнат околните,а дали твоята приятелка би ти отвърнала на чувствата ти.Според мен това си е една от обикновените теми тук "влюбен съм в най-добрия/та си приятел/ка" .Ти трябва първо да разбереш дали твоята приятелка ще ти отвърне на чувствата,а не дали околните ще те приемат.Трябва да говориш с нея,да и признаеш че си лезбийка и че имаш чувства към нея,нали аз не съм изпадал в подобна ситуация и не мога да ти дам точен съвет,но според мен ако първо и съобщиш че си лезбийка и видиш как ще реагира,ще знаеш как да постъпиш и с останалата новина.
А как ще те приемат околните?Защо ти пука толкова,на този свят има много задръстени хора който никога няма да видят другата страна на нещата. Хората от еднополови връзки също могат да изпитват много силни чувства един към друг и не виждам какъв е проблема при това.На мен лично не ми пречи,говорим когато хората не са жадни за внимание както една част от гейовете,но тва е друга тема.Пък и според мен при жените е по различно от при мъжете,сега забелязал съм че жените са по-склонни да харесват и мъже и жени(не едновременно,а просто да се влюбят и в жени и мъже) ,тъй като сте по-влюбчиви явно.Така че не трябва да се притесняваш от хората,не трябва непознатите на улицата който ще видиш за 10 секунди да се отказва от любовта, обичай и не се предавай![]()
>>DjBelev<<
Не всъщност извинявай,защото си момиче за това,което ще кажа,но ти наистина ли си толкова тъпа на колкото се правиш,така ли ти изнася или просто не можеш да се удържиш на сексуалната си възбуда,когато ме тролиш? А сега щом съм го написал толкова сложно се върни и го прочети пак и пак и пак докато в "умната" ти главица не вземе да се вмени мисълта че всъщност може би случайно съм те цитирал,защото да не повярва човек не се заяждам, а съм напълно съгласен с мнението ти и поста ми може би случайно е напълно целият отправен към Irti. Ебаси неориентираното дете си честно.То не може и човек да се съгласи с него без да пише +1 за да не го рабере случайно грешно.Та ако се имаш за Златка,която храни като каруцарка Къци в Вип Брадър си имай едно на ум че аз не съм ти Къци и не съм чак толкова културен.![]()
Ако цялото ти мислене е като в тази тема...всъщност много се радвам за това.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Далеч съм от Златка, златни принце. И престани постоянно да намекваш колко сексуално привлечена съм към теб, само защото постоянно се карам с глупавите ти мнения.
Няма какво повече да кажа.
Толкова ви е грозен погледът на някои хора. Имам чувството, че за някои форумният имидж и реноме са над всичко и представляват едва ли не власт и меродавно мнение.
Все тая, авторке, кажи и пък, каквото сабя покаже. Ако тъй и тъй имаш чувства към нея, вече не сте баш приятелки, тъй че няма какво да губиш. Ако се окаже, че сте от един отбор, може само да спечелиш. И не се срахувай от общественото мнение. Ако ще да си идеална, пак някой ще те мрази и плюе. В такъв свят живеем, че ако седнеш да мислиш кой какво мисли за теб, ще живееш свръх тъжен живот. "Адът, това са другите." Много вярно твърдение.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Когато престанеш да се държиш като каруцарка,да ме намесваш навсякъде даже и където не пиша и да ми отправяш грозни епитети,защото съм съгласен с твоето мение (че даже и да не съм съгласен) тогава.Засега всичко крещи че се правиш на интересна с цел да ме провокираш и да получиш някакво внимание.Когато ми отговаряш културно и аз ще съм културен,когато си каруцарка и аз ще бъда такъв. Точка по въпроса![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
![]()
back to kindergarten. 'Начи, се връщаме в детската градина, където когато скубеш и биеш момче, обиждаш го, означава че го харесваш.
Охххх, в каква голяма грешка си. Това че постоянно използвам теб като негативен пример показва само и единствено колко много не те харесвам.
Кажи и, може и да се получат нещата.
Нищо не губиш.
Само не разбрах как физическата сила е свързана с меродавността на нечие мнение, ама нейсе.
^Прост стереотип. Физическата сила излъчва сигурност, подкрепа, авторитет. В Индия, така наречените hijras говорят в мъжки род, когато искат да изразят респект, гняв или когато сключват бизнес сделки. През по-голяма част от останалото време използват женски род.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 10-29-2012 на 11:17
А в християнските държави жените се борят за еманципация и през ум не им минава да говорят в мъжки род.
А иначе както казах въпрос на желание е физическата сила да придобие различни пропорции,но пък какъв е изобщо смисъла на това като и без това може евентуално да отключи некотролируема верига след това?
Искам да благодаря на всички, които отговориха по темата и ми дадоха съвет.. Доста се позамислих и накрая реших, че ще почакам известно време и както се казва "ще си опитам късмета" пък каквото ще да става. Относно всички други коментари по темата: Имаше и позитивни и отрицателни, но се радвам,че съм сводомислещ човек и не съм тесногръда, защотот четеики някои от по-грубите коментари,друг на мое място би се засегнал или ядосал, но аз осъзнах, че не се ядосвам и не се обиждам.. Приемам факта, че живеем в свободна страна и всеки има своето менение и правото да го сподели с останалите и благодаря на всеки от вас, че го направи!