.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

И СЕГА КАКВО?! (ПОМОЩ)

Здравейтее пандишпанченцаа ;д;дд ;* значи знам че има наад 3000 теми от сорта на ''ох не съм се целувала кво да правяя'' и пр. ,но преди да ми се скарате,че има много такива теми ще ви кажа,че въпросът ми не е такъв,а следния:
    Първата ми целувка с първото ми гадже...значи той ме хвана за ръка погледнахме се в очите и той ме целуна,започнахме да си играем с езичетата и без да исках го засмуках (което не знам дали се харесва на момчетата),но няма значение въпроса ми е понеже той директно си вкара езика ;д (не че ми пречи) ии нз имах чувството чее много бързам някак си не знам...въпроса ми е по-бавно ли да се движа и докато езиците ни си играят,устните какво правят ????!!
    МНОГО БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА ТЕЗИ,КОИТО ЩЕ МИ ПОМОГНАТ )))
    (h)

Опит , не форуми

ox човек нали утре ще го :* пак,но за това исках да ви попитам просто съветчетаа да дадете не ви карам кой знае какво,ако имаш проблемм,не пиши нз не се занимавай въобще...

Голям фен Аватара на EternalDream
    Това си е самоучение. Не можеш от първата целувка да се научиш. Търпение.

мерсии ^^ аа сори за нахалството ;д но аз пак да си питам като езиците ни си играят,устните какво правят ??? ;ддд

Голям фен Аватара на EternalDream
    Ами както на вас ви е удобно

Цитирай Първоначално написано от Lewskarche Виж мнението
    Опит , не форуми
    +++++++ Няма лошо, че питаш, но тук няма как да те научим. Прочети важната тема на Шадоу за целувките. Иначе с опит се учи.. с опит. Не се притеснявай, никой не се е родил научен.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Зависи.
    От самата целувка, от ритмичността и скоростта на партньора. Ако целувката е нежна - бавно въртене, така да се изразя ,ако е страстна - по-бърза. Най - добре просто следвай действията и ритъма на приятеля си.

Mepcи многоо :*

anonymous708973
    Guest
    Зависи как на теб ти харесва. Въпрос на напасване с партньора е.
    Като цяло... не се налапвайте, не си бъркайте до сливиците и не се плюнчете много :д

Най-важното е да не се притесняваш.
    Ето ти две статии за целуването, дано ти помогнат: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B5%D1%82%D0%BE , http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B0%D0%BD%D0%B5
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Помня моята първа целувка...след нея се бях зарекла,че това момче повече няма да го целуна...ужасна беше...
    С времето ще си се научите кой какво и как харесва...иначееее...аз не съм много сигурна в чия уста трябва да се извършват великите дела...на мен ми е забавно като променяме позициите

Оставяй се на мига...моята 1 и 2 целувка бяха ужасни..!Мислех си що за гадост е това..и на кого му е приятно?...ноо след третата всяка ставаше все по-хубава...и аз ставах все по уверена..ще се справиш скокойно =)

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Цитирай Първоначално написано от that_girl666 Виж мнението
    Здравейтее пандишпанченцаа ;д;дд ;*
    ....Please.

Ей разгонена девойко, седни си на дупарата, хормоните са ти в повече, дръж се естествено, а не като малка разлигавена шестокласничка. Гугъл няма забрана за достъп, попринцип. Съдейки по писанията ти си много...ъъъ...разгорещена хахаххааххахаха, оправи ми вечерта.

Bitch please .

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от Lewskarche Виж мнението
    Опит , не форуми
    Аха. И написаното не означава, че има проблем. Защото ти не осъзнаваш колко е дебилен въпросът ти.
    Кво значение има колко бързо ще си въртиш езика? Тва да не е точна наука? Просто го прави и стига си мислила толкова. С мислене не става.

Отпусни се и го следвай Можеш и да гледаш някои клипчета в Ютюб

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Щом друго не си засмукала, не бери грижа.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си