.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Може ли да ми помогнете с приятелката ми ?

Здравейте.С приятелката ми сме от 9 месеца заедно,но в последните някъде месец и половина нещата не върват.Тя почна се държи студено с мене,да не ми споделя нищо,а аз почнах да се държа малко безлично към нея,както и тя към мене.Страшно много я обичам но незнам как в момент да се държа с нея и да не я задушавам.Моля Ви помогнете ми.Благодаря предварително.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    И защо започна да се държиш "безлично" с нея?
    Има как да оправите нещата.. поговори с нея, виж дали иска да спасите положението и спрете да се държите по начин, който не ви харесва..
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Почти на 100% мога да ти гарантирам че ти изневерява от това което си написал. Ако ти казва че я задушаваш и не ти споделя, значи си е намерила някой друг с когото да си говори. Дай малко повече инфо ако искаш, но според мен е това.
    "An intelligent person does not need the promise of heaven to see the merit in good deeds."

Follow me @Une vie d'excellence

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Разговор!

Глупаво е да не решавате проблема, а го криете, все едно не съществува. Със седене, цупене и подобни, няма да стане, нали знаеш?

Иначе нейното студено държание би могло да се е породило и поради семейни, лични проблеми, които не иска да засяга теб и да те занимава с тях. А ти вместо да си до нея, показваш безразличие, а уж я обичаш. Не казвам, че ти си само виновен, но че щом тя не действа с разговорите, направи го ти. Ходите от доста време, трябва да разговаряте помежду си и да решавате подобни проблеми.

Цитирай Първоначално написано от Alchemist Виж мнението
    Почти на 100% мога да ти гарантирам че ти изневерява от това което си написал. Ако ти казва че я задушаваш и не ти споделя, значи си е намерила някой друг с когото да си говори. Дай малко повече инфо ако искаш, но според мен е това.
    Абсолютно незадължително е да му изневерява. И аз съм била в такава ситуация, а през живота си не съм изневерила нито един път.

Авторе, сядате и провеждате един сериозен разговор.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Абсолютно незадължително е да му изневерява. И аз съм била в такава ситуация, а през живота си не съм изневерила нито един път.

Авторе, сядате и провеждате един сериозен разговор.
    Най-малкото си го мисли. Дори да не е сега, ти гарантирам че в момента в който си намери някой друг, пича ще бъде или зарязан или това което написах по-горе. И аз съм бил в доста такива ситуации, познато ми е.
    До автора - следвай истинкта си, ако ти казва че те прави на глупак - 98% от пътите е точно така.
    "An intelligent person does not need the promise of heaven to see the merit in good deeds."

Follow me @Une vie d'excellence

Обсъдете въпроса ясно и открито, друго няма какво

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Тя има нужда от подкрепа, сигурна съм. Говорете.
    ^^^
    Бургас <3

Ако я обичаше, щеше да измислиш начин да оправиш нещата, нямше да се държиш безлично. Очевидно връзката ви не върви, не се измъчвайте, а се разделете.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Сериозен разговор!
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Авторе, проведи един разговор с нея !!

И ни кажи после, какво е станало, че да ти се разриши проблема. -_-
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Работа се оправи.Седнахме и си поговорихме.Изчистихме всички недоразумения между нас.Благодаря Ви много.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Тва, че сте говорили не означава, че всичко е окей. След две-три седмици можеш да кажеш пак.
    Temet Nosce

벨야카

Red face Моето предложение

Пациентите комуникация с нея, вие ще всеки собствена идея

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Ми има изключително много причини, поради които може да се обясни държанието и. Било то разочарована от теб или от това, което всъщност не е. Можела е да има някви очаквания, впоследствие случило се друго и т.н. поговорете си няма нищо нередно в комуникацията на човешките индивиди !!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си