- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може ли да ми помогнете с приятелката ми ?
Здравейте.С приятелката ми сме от 9 месеца заедно,но в последните някъде месец и половина нещата не върват.Тя почна се държи студено с мене,да не ми споделя нищо,а аз почнах да се държа малко безлично към нея,както и тя към мене.Страшно много я обичам но незнам как в момент да се държа с нея и да не я задушавам.Моля Ви помогнете ми.Благодаря предварително.
И защо започна да се държиш "безлично" с нея?
Има как да оправите нещата.. поговори с нея, виж дали иска да спасите положението и спрете да се държите по начин, който не ви харесва..
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Почти на 100% мога да ти гарантирам че ти изневерява от това което си написал. Ако ти казва че я задушаваш и не ти споделя, значи си е намерила някой друг с когото да си говори. Дай малко повече инфо ако искаш, но според мен е това.
"An intelligent person does not need the promise of heaven to see the merit in good deeds."
Follow me @Une vie d'excellence
Разговор!
Глупаво е да не решавате проблема, а го криете, все едно не съществува. Със седене, цупене и подобни, няма да стане, нали знаеш?
Иначе нейното студено държание би могло да се е породило и поради семейни, лични проблеми, които не иска да засяга теб и да те занимава с тях. А ти вместо да си до нея, показваш безразличие, а уж я обичаш. Не казвам, че ти си само виновен, но че щом тя не действа с разговорите, направи го ти. Ходите от доста време, трябва да разговаряте помежду си и да решавате подобни проблеми.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Най-малкото си го мисли. Дори да не е сега, ти гарантирам че в момента в който си намери някой друг, пича ще бъде или зарязан или това което написах по-горе. И аз съм бил в доста такива ситуации, познато ми е.
До автора - следвай истинкта си, ако ти казва че те прави на глупак - 98% от пътите е точно така.
"An intelligent person does not need the promise of heaven to see the merit in good deeds."
Follow me @Une vie d'excellence
Тя има нужда от подкрепа, сигурна съм. Говорете.
^^^
Бургас <3
Ако я обичаше, щеше да измислиш начин да оправиш нещата, нямше да се държиш безлично. Очевидно връзката ви не върви, не се измъчвайте, а се разделете.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Сериозен разговор!
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Авторе, проведи един разговор с нея !!
И ни кажи после, какво е станало, че да ти се разриши проблема. -_-
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Работа се оправи.Седнахме и си поговорихме.Изчистихме всички недоразумения между нас.Благодаря Ви много.
Тва, че сте говорили не означава, че всичко е окей. След две-три седмици можеш да кажеш пак.
Temet Nosce
벨야카
Пациентите комуникация с нея, вие ще всеки собствена идея
Ми има изключително много причини, поради които може да се обясни държанието и. Било то разочарована от теб или от това, което всъщност не е. Можела е да има някви очаквания, впоследствие случило се друго и т.н. поговорете си няма нищо нередно в комуникацията на човешките индивиди !!!!!