- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Последна тема по темата 21.12.2012! Кой каквото има да казва,да го каже..
Май наистина си промит мозък, защото илюминатите са като типичните тайни европейски общества от средновековието, основани през 1776 от баварец http://en.wikipedia.org/wiki/Adam_Weishaupt
Ама трябва да се чете история, не глупости по нета.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Истината е че няма как ако си Бог(-а) на цялата вселена да допуснеш душите да бъдат сполетявани от зло за повече от няколко хилядолетия след като носиш отговорност за всички тях (чак) до края на вечността, иначе едва ли ще можеш да защитиш позицията си на вселенски Администратор докрай - че кой би подкрепил управника, за който е известно че не е спазил дълга си?!
Последно редактирано от npp : 10-31-2012 на 20:05
Договора ми с телефонната компания изтича 21.12.2012, друго за сега миля че няма какво да кажа.
То християнството е сбор от крадени, по-стари, притчи и легенди. Някой луд просто ги е приел твърде буквално. То хората са ги възприемали буквално, защото те дефакто са си били отражение на природата. И тъй като природата е имала пряко и много важно влияние върху живота на хората тогава, не е трудно да се досетим, защо са им давали характери и човешки облик. Ако ти виждаш една светеща точка в небето, която ти дава светлина, топлина, храна и т.н.,но не знаеш какво представлява, няма ли да я боготвориш?
Последно редактирано от Doctor_Satan : 11-01-2012 на 09:46
Мога само да кажа,че цялата Земя ще претърпи Астрална проекция
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
с тва некомпетентно, плоско и замъглено "философстване" за християнството и сравнения с дивачески култове и идоли, и умопомрачителни заключения, яко сте в батака.............
дано се освестите, този процес при вас аз лично не знам как ще стане, но за Бог всичко е възможно.
Последно редактирано от defender : 11-01-2012 на 11:25
Имаше някакъв стар текст от ранната християнска църква че християнството трябва да се слее с местните култове, защото в противен случай хората няма да го възприемат а ще го отхвърлят. Ако можех да се сетя какъв беше текста щях да го цитирам.
Кой е некомпетентен?! Я пак си помисли! Стига да не ти липсва способността разбира се.
А както е казал един масон, изгрява една нова епоха, една нова идея и дойде време религията да залезе, и потъне в забрава, и ще бъде тя просто част от историята на бъдещите поколения, като им напомня колко по напред са те от предците си.
ами това е целта, да се помогне на хората по-лесно да се обърнат към истината и да я усвоят и да не изпадат неволно в идолослужение чрез разни езически обичаи.
ами нищо ново под слънцето, масоните от край време са били врагове на Христовата църква.
Последно редактирано от defender : 11-01-2012 на 11:40
Запознат съм и както виждам,явно и ти си.И съветвам да не се трвожат тези,които се страхуват от 21 декември,всичко би трябвало да е спокойно.
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
^
кой си ти бе човече и за какво се изживяваш като някакъв прорицател и астрален вожд на народа
а като на 21-ви не стане нищо, кво ше казваш.
Последно редактирано от defender : 11-01-2012 на 12:07
Не се мисля за някакъв вожд.Народа да прави каквото си иска.Да не мислиш,че ми пука дали някой си вярва в глупости като религията или не хахха
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
дори и да има астрална проекция, която е от Бога, но не и от дявола, едва ли само да виждаш е голямо постижение там, чувал съм за астрални същества, които могат да телепортирват физически предмети и дори да материализирват и дематериализирват трайно такива, обаче това при условие че се придържат към Божията Воля употребявайки астралните си способности само за незли цели, а да не говорим че в същото време Исус и Неговите Светии могат да спасяват съвършено всеки човек, а не просто да си играят на някакви си удивителни чудеса, а в случаят повечето хора на тази планета, които следват метод за астрална проекция могат в най-максималният случай само да виждат нещо си, като някои дори можеха да телепортират определени предмети, и това бяха разни магове т.е. фокусници
Последно редактирано от npp : 11-01-2012 на 12:33
Сега сме в епохата на Рибите, следващата епоха е на Водолея.
Всяка епоха наистина продължава по 2000 години, но не съм сигурна дали 21 декември 2012-та е точната дата, то едва ли е възможно да бъде определена такава, така че с датите може да се спекулира.
Казват, че епохата на Рибите е донесла религията. Според астрологията Рибите са най-духовният знак, но илюзиите също са под знака на Рибите, та бих казала, че религията си е една илюзия. Водолея пък е най-хуманитарният знак. Свързват го с толератност, индивидуалност, независимост и разни такива работи. Всъщност бих казала, че вече сме влезли в тази епоха. Хората повече от всякога призовават за толерантност към този или онзи, всеки се мисли за 'различен', за 'индивидуалист' и т.н. Изобщо много водолейско изглежда всичко наоколо, въпреки, че не всеки вярва на тези астрологични работи.
Иначе на 21-ви декември не очаквам да се случи нищо катастрофално. Надявам се хората да не хукнат на някъде, защото икономиката би рухнала ;д. Не очаквам и някакви си илюминати да изскочат от някъде. Просто всичко ще си продължи по-старому и най-вероятно ще насрочат нова дата за Апокалипсиса.
Мда, и аз написах нещо подобно в едно есе наскоро (без астрологичната част), като основната ми теза беше, че в следствие на природното ни подчинение на прогреса с времето толерантността става неизбежна. Коментарът на учителката ми беше, че идеите са добри, но нямат никаква връзка с реалността, защото явно не съм виждала деградацията на хората. За примери посочи падането на двете кули близнаци, войните по света и нетърпимостта между хората от различни националности. След целия ми последвал спор с нея, накрая отново не постигнахме консенсус. Целият процес доста ми напомни на дискусиите тук във форума.![]()
Абе трябва да се случи![]()
Ще дойда бъди сигурен
Ооо ти си момиче,супер :д![]()
На 21 декември не очаквам нищо друго освен разкъртващ апокалипсис причинен от прекалено много пиене![]()
![]()
Поне за мен... Аз съм вярваща. Все някога ще умрем. Дали ще е на 21, след няколко години или дори утре. Хората се притесняват за една дата в бъдещето, а не се замислят за днес. На никого не му идва на ума, че може да умре по всяко време. Той продължава да се вайка, че "денят на страшния съд" наближава. Какво ще правим? Как ще оцелеем?
Умират толкова много хора всеки ден. Но и се раждат нови. Животът продължава.
Да.
Въобще не вярвам, че някакъв си календар от преди еди-колко-си години ще предрече кога ще умрем. И да, съгласна съм с горния пост. Можеш да умреш и всеки момент. Може да ти се запали къщата, може да те блъсне кола.. Дали ще умреш днес, утре, на 21 декември или след 40 години - ще умреш. А и силно се съмнявам Земята да потъне в мрак, повечето хора да измрат и etc. Пълни глупости. Макар че предвид състоянието в България и по света сигурно ще е по-добре да измрем.. дано, ама надали. Силно се съмнявам обаче до сега щом не се е случило такова чудо, чак сега да се случи.![]()