.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Любов ли е какво е и аз не знам...

Здравейте от мен!
    Значи запознах се с едно прекрасно момиче преди 3 месеца. Всеки ден поддържаме връзка ,виждаме се и тнт. Тези 2 седмици рядко излизахме на вън ,защото е заета,но си поддържаме връзка. Работата е там ,че се привързах много към нея. Не мога да спра да си мисля за нея всеки ден. Нямам търпение да я видя. Просто не мога да ви опиша колко съм щастлив ,когато съм с нея. Когато съм на вън постоянно се оглеждам с цел да я зърна някъде. Направо съм се побъркал. Ако я видя с друго момче направо отвътре всичко ми изгаря. Откачам! Въпреки ,че не сме заедно. Полудял съм по нея ако мога така да се изразя!
    Последно редактирано от Mr.Killer : 10-30-2012 на 20:28

Да се разплачем ли очакваш ? От тези няколко реда, в които няма нищо смислено, може да излезе невероятна тъпа американска продукция. Не сме повече от приятели, бла бла, заета e бла бла, мъчно ми е, бла бла..... Are you gay ? Have you thought about this ?

Цитирай Първоначално написано от Тита Виж мнението
    Да се разплачем ли очакваш ? От тези няколко реда, в които няма нищо смислено, може да излезе невероятна тъпа американска продукция. Не сме повече от приятели, бла бла, заета e бла бла, мъчно ми е, бла бла..... Are you gay ? Have you thought about this ?

Не съм казал ,че ми е мъчно.... Човек да напише нещо и вие му отхапете ръката!

е като те кефи, просто действай, какъв е проблемът не мога да разбера...

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Влюбен си, честито..
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Бременен си.

Цитирай Първоначално написано от FuckedUp Виж мнението
    Бременен си.
    Хахаха. Nice Joke!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Имаш ли конкретен въпрос или само си разхождаш пръстите по клавиатурата?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Очакваш ние да ти кажем какво чувстваш?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Не ,като цяло просто исках да споделя с някого. Извинявам се ако съм натоварил някого с 5,6 реда.
    Последно редактирано от Mr.Killer : 10-30-2012 на 21:07

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    А пробвал ли си някога да сте заедно?

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    щом я искаш,бъди с нея -.-

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Защо не сте заедно?

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    +1 За всички коментари от рода на "Действаи, защо не си с нея !? и пробвал ли си някога ?" инак много време е минало 3 месеца до сега трябваше да сте гаджета ау.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    +1 За всички коментари от рода на "Действаи, защо не си с нея !? и пробвал ли си някога ?" инак много време е минало 3 месеца до сега трябваше да сте гаджета ау.
    Щом трябваше. Мм не обичам да говоря за такива неща по ФБ или Скайп. Не обичам такива мизерни работи. Ако излезем тези дни мисля да си поговоря с нея. Има два варианта или ще успея или ще се проваля! Дано не е втория! Благодаря ,че отделихте време все пак.

Пфф, какво чакаш ??? Момичетата не са най-търпеливия вид на Земята, така че накарай влюбеното си и обсебено от нея мозъче да каже на краката ти да вървят напред и устните да я целунат.. ( Това всичко, при условие, че усещаш че тя не те отблъсква, а ѝ приятно в компанията ти и може би е тайно влюбена в теб.... )

Цитирай Първоначално написано от Mr.Killer Виж мнението
    Когато съм на вън постоянно се оглеждам с цел да я зърна някъде. Направо съм се побъркал. Ако я видя с друго момче направо отвътре всичко ми изгаря.
    Симптомите които си описал ме навеждат на мисълта, че това което изпитваш са явни прояви на маниакална депресия и язва.

Кофти тръпка...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Ако това, което пишеш в момента го изразяваш с пълна сила пред нея печелиш почетната титла "НАЙ-ДОБЪР ПРИЯТЕЛ ЗАВИНАГИ" БФФ. Честито!

Е.. поне може да лъскаш на спомени и фейсбук снимки.
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Ако това, което пишеш в момента го изразяваш с пълна сила пред нея печелиш почетната титла "НАЙ-ДОБЪР ПРИЯТЕЛ ЗАВИНАГИ" БФФ. Честито!

Е.. поне може да лъскаш на спомени и фейсбук снимки.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    ми радвайте си се, кво можем да направим, аз си мислех, че главно тоя раздел е за отчаяни влюбени .......или греша.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    И какво стана говори ли с нея ?

Ако не си, да знаеш двойно губиш.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    И какво стана говори ли с нея ?

Ако не си, да знаеш двойно губиш.
    Не съм излизал с нея тези дни. Постоянно била заета. Излизам и я гледам с нейни приятели на вън(може и да им е обещала сега нямам представа). Питах я във ФБ ,защо само ми се оправдава и ме избягва ,а тя ми каза ,че нямало такова нещо! Утре се разбрахме да излезем стига да не ми се измъкне с някое оправдание отново.

Но нали знаеш по-добре късно ,от колкото никога!
    Последно редактирано от Mr.Killer : 11-03-2012 на 19:58

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Хубави чувства. Но отваряш ли ръце за прегръдка, оставяш сърцето си незащитено. Помни това.

Цитирай Първоначално написано от CoNviCt Виж мнението
    Хубави чувства. Но отваряш ли ръце за прегръдка, оставяш сърцето си незащитено. Помни това.
    Благодаря за съвета! Занапред ще го помня.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Ще се сетиш за него, когато камата е в сърцето. Дори нагло ще е забита откъм гърба, за да е още по-трудно да я изкараш. Тогава ще си кажеш, че няма да повториш тази грешка. Но ще я повториш. И пак. И пак. Защото любовта е прекрасна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си