.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    +1 За всички коментари от рода на "Действаи, защо не си с нея !? и пробвал ли си някога ?" инак много време е минало 3 месеца до сега трябваше да сте гаджета ау.
    Щом трябваше. Мм не обичам да говоря за такива неща по ФБ или Скайп. Не обичам такива мизерни работи. Ако излезем тези дни мисля да си поговоря с нея. Има два варианта или ще успея или ще се проваля! Дано не е втория! Благодаря ,че отделихте време все пак.

Цитирай Първоначално написано от Mr.Killer Виж мнението
    Щом трябваше. Мм не обичам да говоря за такива неща по ФБ или Скайп. Не обичам такива мизерни работи. Ако излезем тези дни мисля да си поговоря с нея. Има два варианта или ще успея или ще се проваля! Дано не е втория! Благодаря ,че отделихте време все пак.
    Евала за това ти мислене!!! Дано нещата се получат и между другото това е най - хубавата тема, която съм чела от много време насам. Няма , сълзи, оплаквания, мрънкане...На когото не му харесва позитивната (поне за мен тема на автора) да отива да хленчи в другите 1000х трагични теми (те са в изобилие ) ).

Цитирай Първоначално написано от Aspire Виж мнението
    Евала за това ти мислене!!! Дано нещата се получат и между другото това е най - хубавата тема, която съм чела от много време насам. Няма , сълзи, оплаквания, мрънкане...На когото не му харесва позитивната (поне за мен тема на автора) да отива да хленчи в другите 1000х трагични теми (те са в изобилие ) ).
    Благодаря ти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си