.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Цитирай Първоначално написано от Mr.Killer Виж мнението
    Щом трябваше. Мм не обичам да говоря за такива неща по ФБ или Скайп. Не обичам такива мизерни работи. Ако излезем тези дни мисля да си поговоря с нея. Има два варианта или ще успея или ще се проваля! Дано не е втория! Благодаря ,че отделихте време все пак.
    Евала за това ти мислене!!! Дано нещата се получат и между другото това е най - хубавата тема, която съм чела от много време насам. Няма , сълзи, оплаквания, мрънкане...На когото не му харесва позитивната (поне за мен тема на автора) да отива да хленчи в другите 1000х трагични теми (те са в изобилие ) ).

Цитирай Първоначално написано от Aspire Виж мнението
    Евала за това ти мислене!!! Дано нещата се получат и между другото това е най - хубавата тема, която съм чела от много време насам. Няма , сълзи, оплаквания, мрънкане...На когото не му харесва позитивната (поне за мен тема на автора) да отива да хленчи в другите 1000х трагични теми (те са в изобилие ) ).
    Благодаря ти!

e kvo stana pi4 stanaxte li gadjeta ili ne

Цитирай Първоначално написано от Bunny_kiss Виж мнението
    e kvo stana pi4 stanaxte li gadjeta ili ne
    До сега бях с нея. Видях я ,че не беше в настроение и не исках да я занимавам. Мисля ,че постъпих правилно. Или просто си губя шанса със всеки изминал ден?
    Последно редактирано от Mr.Killer : 11-04-2012 на 14:33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си