.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71

Тема: smrt

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    аматьори

не разбрахте ли че с такива теми никой потребител няма да ви обича?

без значение дали сте прави или не потребителя има друга гледна точка винаги

вместо да му треснете един бан тихо и кротко и другите да не забележат че го няма

трябва да се пускат теми тип ''дадох ли ти бан? да ти е гадно''

интересно каква реакция ще има от потребителите

калпазанке винаги ще има хора които не знаят как вземи си хапче за нервите щото още доста такива въпроси ще получаваш

както ще има бъгове със сайта така ще има и хора които не знаят как се прави еди какво си

това е неизбежно ама дай да им се зверим и да провокираме потребителя вместо да им кажем просто къде да цъкнат

поздрави!
    Последно редактирано от haritov : 11-01-2012 на 09:09
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от Тита Виж мнението
    Отдавна цъкнах на ''ПП'', но и да цъкам и да не цъкам подредбата пак ще си остане преебана. Поне в 10 теми досега съм срещала този въпрос, което доказва, че не съм единствената с този проблем. И не виждам честно казано какво лошо има да попитам... ? И защо като си СУПЕР модератор не вземеш да ми отговориш, ами се правиш на дървен философ, кацнал на гъза на географията ?
    Потребителски панел > Редактирай опциите > Настройки на времето и датата

П.П. 5 кинта за услугата

часова зона GMT +2.00

Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Потребителски панел > Редактирай опциите > Настройки на времето и датата
    Бейби, това и още 100 души да ми го пратят, файда няма. Такова животно като ''Редактирай опциите'' при мен няма. Затова и се обърнах към модовете.

Мега фен Аватара на pe6oskeiborda
    чуваш ли бейби!
    ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР

Мега фен Аватара на pe6oskeiborda
    http://www.teenproblem.net/forum/pro...do=editoptions
    дължиш ми целувка
    ама те освобождавам от задължението ако си грозна
    ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    калпазанке винаги ще има хора които не знаят как вземи си хапче за нервите щото още доста такива въпроси ще получаваш
    Не се намесвай там, където двама си ги мерят.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Благодаря.

П.П. Държа да отбележа, че благодарностите са отправени към pe6o....
    Модовете са за смяна! А дано през новата 2013!
    Последно редактирано от Тита : 11-01-2012 на 09:26

Град
    пространството на Дисе
    ^Мхм, не те кефи, когато някой ти отвърне с твоя собствен тон.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Да. И най-искрено поднасям своите извинения за послеписа си в предишния си пост. Моля те, kalpazanka, не ме пращай в Африка да ям банани. Остави ме още малко на свобода. Взех си поука и во век и веков ще те възцарявам, където и да те срещна във форума. А ако вече си взела крайното си решение, поне пусни една тема да ме почитат останалите потребители, ако не е нахално със свещичка в ръка......

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от CupcakeKitty Виж мнението
    ми то значи тряа целия форон да яде банани..
    що казвате форон ?

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

щот можем.
    А Тита като толкова не ѝ харесва оправата, що не земи си направи неин форум, с хора мислещи по неин начин и всички да са перманентно в цикъл, и да си се възхвалявате колко сте умни на 15-16 годишна възраст. Сама да си правиш правилата и часовника да ти е точен, датата също.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Бих ти отговорила, но царицата ми е тук, а аз не искам да се излагам пред нея.

П.П. Не ме разбирай погрешно. Засека ли те в някоя друга тема, ще ти пратя поздрави. От моите. )

Нда, знам че вие 15 годишните много ме обичате.
    WindScar <3333

И на 30 да стана курвите винаги ще са ми под нивото. (извинявам се на kalpazanka) В крайна сметка не мисля, че в близките 10г. мнението ми ще се различи от предходното изречение, с което затвържавам тезата си.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Не се намесвай там, където двама си ги мерят.

научи се да приемаш критика

няма значение какъв е тона на потребителя твоя трябва да е нормален

ти какво искаш да го успокоиш или да го изнервиш още повече?

представи си че си имаш магазин и клиент ти се развика щото не си описала вярно цената на някоя стока

ти ще му викаш ли? няма ли да го прогониш така?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    пространството на Дисе
    научи се да приемаш критика
    А ти се научи да не се изказваш неподготвен.
    За да се отнеса така с Тита, най-вероятно съм прочела и други нейни мненийца. И пак така най-вероятно ми се е набила в очи.

Цитирай Първоначално написано от Тита Виж мнението
    И на 30 да стана курвите винаги ще са ми под нивото. (извинявам се на kalpazanka) В крайна сметка не мисля, че в близките 10г. мнението ми ще се различи от предходното изречение, с което затвържавам тезата си.
    Уау, ся курва ли станах, мерси, мерси.
    WindScar <3333

Град
    системата дегоба
    А ти се научи да не се изказваш неподготвен.
    За да се отнеса така с Тита, най-вероятно съм прочела и други нейни мненийца. И пак така най-вероятно ми се е набила в очи.
    аз се изказвам за даден случай който не е свързан с предходни нейни мнения в дадена тема

съгласен съм че си го заслужава заради другите изказвания но това не ти дава право да реагираш така

MY QUEEN, I AM HONORED......

Град
    пространството на Дисе
    аз се изказвам за даден случай който не е свързан с предходни нейни мнения в дадена тема

съгласен съм че си го заслужава заради другите изказвания но това не ти дава право да реагираш така
    А на нея какво й дава право да реагира така във всяка тема?

I'm still honored....
    how that, baby ? )

Град
    системата дегоба
    А на нея какво й дава право да реагира така във всяка тема?
    не ми говори за всяка тема говори ми за тази

въпроса ''защо не мога да си оправя часовника'' толкова ли е лош?

ще ти го кажа така

давай го по-полека за да няма разни грозни сцени между мод и потребител постарай се да ги избягваш
    Последно редактирано от haritov : 11-01-2012 на 10:21

Град
    пространството на Дисе
    А темите в любов и те ли са толкова лоши? Или си решил на патерица да го раздаваш *принца на бял кон*?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си