- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета бихте ли го направили с девствен ?
Е, защо пък да не се делят на два типа.Така и така продължавам линията на темата, в която според разбиранията на много момичета тук включително и теб,който по един или друг начин делят хората на две категории. Девствени-някакви загореляци,дето са едва ли не зле с психиката и не са способни да се справят в тази толкова трудна задача изобщо не успявайки да задоволят момичето от среща,защото нямали практика и недевствени, които гаранцията за успех им била много по-голяма.Нищо че се пропуска дребният факт че ако някой е правил един път секс,само един път, той вече влиза в категорията на недевствените.Когато го попиташ: "Правил ли си секс?" Той може да ти каже с пълна искреност ДА или пък да каже че не е девствен.Следващият въпрос е "Колко пъти си правил секс". Този въпрос обаче по дефаут не е много уместен,защото ако е имал повече полови контакти няма да седне да ги брои и да ги пресмята с калкулатора.Да не говорим че човек винаги може да излъже.Мъжете нямаме по-какво да бъдем разпознати за разлика от жените.
А относно мен.Аз от кои съм ли? Е, няма да ти кажа.Каквото и да кажа винаги можеш да го подложиш на съмнение пък и по-добре да има малко мистерия, а и нали сама се биеше в гърдите и в други теми със своята сензитивност и как няма как да не познаеш кой какъв е.Изводите ще си ги правиш сама.Аз няма да ти помагам.
Да даваш пример с приятеля ти е съвсем неуместно поради причината, че той сега в очите ти е перфектен,но при едни по-лоши обстоятелства това най-вероятно ще се промени.
Всъщност честно казано силно съжалявам девствените дето попадат и ще попадат на хора с подобно мислене и даже се влюбват в тях.Той не може да направи един жест за тях като даже ги има за нещо по нисшо само,защото не са си го вкарвали в някоя друга да не би случайно няколко пъти да не им направи кефа,за което често ще се старае много повече камо ли пък нещо повече във връзката.
Като и вие.Лошото е че това не са само думи във форума, а и реално мислене.Няма да дам шанс,защото искам да ме праскат само опитни,защото най-важното е само и единствено моят кеф нищо че опитният може пък и да си има съвсем други разбирания за секса.На единият ще дам шанс, а другият няма даже и да го доизслушам,защо е станало така.
И пак да се върнем в примера на PinkPan7her мисля че беше дето някакъв недевствен и обяснявал как клитора на жената бил до дупето.Е при малко повече усилие и нагъзване може и да мине отзад,но чак пък да мине от страната до дупето е леко сложничко.Все едно членът му да премине откъм задника му.Нали клитора е просто видоизмен член и обратното![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Пантерата!
За последен път - не деля момчетата на две категории.
Има смотани девствени
Има смотани недевствени
Има недевствени с готино, мъжкарско (няма да споря по този въпрос с теб, защото не разбираш какво е мъжкарско за мен)
Вероятно (!) има и девствени със същото мъжкарско поведение.
Само дотук станаха 4 категории. Не знам колко по-смилаемо да го напиша, за да ти го събере главата.
xPafx, имало е някой, който се е опитал да ме учи, да. Въпреки че самият той не беше особено наясно. Колко успя - друг въпрос е.
Приеми го така: Когато вече знам кое как става, нямам желание да уча друг. Може да е егоистично, но съм алтруист в достатъчно други области, за да си го позволя. Не съм благотворително дружество и нямам желание да жертвам собствения си кеф, защото съм дълбоко убедена, че такъв няма да има, ако мъжът не притежава психологическо превъзходство над мен. (тема, по която не ми се обяснява, защото се съмнявам да срещна разбиране)
Последно редактирано от umri : 11-02-2012 на 14:28
Temet Nosce
벨야카