.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: Самотен :(

Hybrid View

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    На нас момичетата ни харесват уверени и уважаващи себе си момчета - ти не си от тях.
    Стига си хленчил! А се стегни и поработи над себе си, и самочувствието си. Да не би да си мислиш, че като си седиш във вас, любовта или приятелството ще ти почукат на вратата? Излез, поразходи се. Все имаш някакви познати - излизай с тях. И така ще си изградиш приятелства, и ще си намериш компания.
    А с момичетата не прибързвай, не досаждай и така нататък.

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    На нас момичетата ни харесват уверени и уважаващи себе си момчета - ти не си от тях.
    Стига си хленчил! А се стегни и поработи над себе си, и самочувствието си. Да не би да си мислиш, че като си седиш във вас, любовта или приятелството ще ти почукат на вратата? Излез, поразходи се. Все имаш някакви познати - излизай с тях. И така ще си изградиш приятелства, и ще си намериш компания.
    А с момичетата не прибързвай, не досаждай и така нататък.
    Да, но как? Когато аз трябва да поканя, някого на среща ставам хипер стеснителен и срамежлив, и като цяло съм такъв. А на момичетата не съм досаждал, просто сме си писали.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от AirCrafter Виж мнението
    Да, но как? Когато аз трябва да поканя, някого на среща ставам хипер стеснителен и срамежлив, и като цяло съм такъв. А на момичетата не съм досаждал, просто сме си писали.
    Престани да бъдеш такъв.
    Не можеш цял живот да си затворен, като че ли си в клетка, само защото си стеснителен и срамежлив. Всички сме минало - от такъв или подобен период, но се изисква воля и желание, за да се измъкнеш от такава ситуация.

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Bitch, please.. Не всички момичета са като теб.

Цитирай Първоначално написано от DennisCobain Виж мнението
    Кво , трябва да харесваме мъж, който няма елементарно самочувствие? Имаше едно момче, което постоянно ми се извиняваше като каже нещо и като казах не го казвай това през две изречения и той "извинявай, няма повече" ..... смешно си е. Мъжът ми трябва да ми е опора, а не да му бърша сопола.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от DennisCobain Виж мнението
    Мда, бас хващам, че повечето момичета харесват сдухани, затворени в себе си мухльовци (авторе не се обиждай ;д.. нямам предвид теб точно)

Колкото до автора де ... обувай бе човек, ще си намериш приятели, ще започнеш да .. ъм.. живееш

Хората вероятно не общуват с теб, щото си някъв смотьо ... ми по-скоро щото хич не те забелязват.. прояви малко.. ъм.. личност

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си