- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Самотен :(
На нас момичетата ни харесват уверени и уважаващи себе си момчета - ти не си от тях.
Стига си хленчил! А се стегни и поработи над себе си, и самочувствието си. Да не би да си мислиш, че като си седиш във вас, любовта или приятелството ще ти почукат на вратата? Излез, поразходи се. Все имаш някакви познати - излизай с тях. И така ще си изградиш приятелства, и ще си намериш компания.
А с момичетата не прибързвай, не досаждай и така нататък.
Кво , трябва да харесваме мъж, който няма елементарно самочувствие? Имаше едно момче, което постоянно ми се извиняваше като каже нещо и като казах не го казвай това през две изречения и той "извинявай, няма повече" ..... смешно си е. Мъжът ми трябва да ми е опора, а не да му бърша сопола.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Мда, бас хващам, че повечето момичета харесват сдухани, затворени в себе си мухльовци (авторе не се обиждай ;д.. нямам предвид теб точно)
Колкото до автора де ... обувай бе човек, ще си намериш приятели, ще започнеш да .. ъм.. живееш
Хората вероятно не общуват с теб, щото си някъв смотьо ... ми по-скоро щото хич не те забелязват.. прояви малко.. ъм.. личност