.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Hybrid View

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    бил от масовката, егаси аргумента.
    човека си изкарва хляба с честен труд и се развива професионално, това е добро качество.
    Точно ти не ми говори за аргументи. А под масовката имах предвид тези измислени мечти и стремежи, с които хората си запълват празното пространство в главата. Ако си харесва работата и си развива уменията в тази насока, нямам нищо против. Но такива млади хора, обсебени от идеите вечно да учат, постигат и т.н....И как си мислят че това са някакви свръхважни фикс-идеи. Това са глупости. Не знам дали Неймлес е такъв. А пък и честно казано не ми пука.
    И между другото, просто тролвах. Нямам нищо против Неймлес, той не е забутано копеле като теб. Мисля че думите му имат някакво покритие. Не съм спорил с него достатъчно за да разбера доколко това е така.
    Последно редактирано от Doctor_Satan : 11-02-2012 на 16:08

Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
    Точно ти не ми говори за аргументи. А под масовката имах предвид тези измислени мечти и стремежи, с които хората си запълват празното пространство в главата. Ако си харесва работата и си развива уменията в тази насока, нямам нищо против. Но такива млади хора, обсебени от идеите вечно да учат, постигат и т.н....И как си мислят че това са някакви свръхважни фикс-идеи. Това са глупости. Не знам дали Неймлес е такъв. А пък и честно казано не ми пука.
    И между другото, просто тролвах. Нямам нищо против Неймлес, той не е забутано копеле като теб. Мисля че думите му имат някакво покритие. Не съм спорил с него достатъчно за да разбера доколко това е така.
    Какво лошо има в това някой млад човек да е обсебен с учене, напоследък и аз съм така, дали ще си прекарва времето човек да пуши/пие/купонясва/учи не е моя работа, това си е личен избор и не виждам как може да дефинираме за някой кое е важно и кое не е от значение.
    Водя се от максимата "Които каквото си надроби - такова ще яде." и за това не чувствам, че трябва да бъда съдник за действията на някой човек, докато не засягат мен пряко или косвенно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си