- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета бихте ли го направили с девствен ?
PinkPan7her
1.Защо не си пишеш от собственият профил, а от този на umri. Доколкото знам си имаш.Баннал ли те е някой или целиш да покажеш общозивестният факт че с него сте гаджета и че се допълвате силно.
2.Страшно ама страшно много ми допадна мението на bloodyF.Имало светлина в тунела при това поколение.
А относно мен...на мен ми харесват хората,които не са чак такива егоисти в живота.Силно се надявам да не ми харесват такива хора като теб в живота.Най-малкото след няколко секса ще ми станат безинтересни и няма да имам никакво желание да им правя кеф, а просто ще си ръгам чушки в боба,докато не намеря нещо по-добро.Иначе от прочетените ти много постове се подосещам какво е най-вече мъжкарско поведение за теб само че ще си замълча за да е спокойствие в темата![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 11-02-2012 на 14:25
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
1. За да не си играя да го лог-офф-вам, после да влизам с моя профил и прочее. Сега доволен ли си?
2. Попринцип съм човек, който винаги ще помогне със съвет или дела, но това е област, в която не бих пожертвала себе си, времето и удоволствието си. Съжалявам.
Ако се опитваш да намекнеш, че съм егоист в леглото - не съм, но това няма как да го докажа на теб, нали? На когото е трябвало - направила съм го. Не ме нападай лично, да не започна и аз. И да, бих се навила на лична среща, за да видя що за странна птица си и къде, аджеба, се крият корените на мазохистичната ти (въобще нямам предвид настоящия казус) философия за живота, в центърът на който явно стои мечтаната жена, на която трябва да се свалят звезди от небето. И прочее, и прочее.
Хаха, успех.Най-малкото след няколко секса ще ми станат безинтересни и няма да имам никакво желание да им правя кеф, а просто ще си ръгам чушки в боба,докато не намеря нещо по-добро.
xPafx Не всички "батковци, които са ни скъсали хименчетата", са си правили труда да ни учат кое как. Мен например никой на нищо не ме е учил. Сама си усетих кое как се прави, как да бъда активната и да поемам инициативата, тогава, когато срещтнах човек, който имаше уменията да предразположи едно момиче. А предразположена ли е една жена, тя сама знае какво да прави и без някой да я учи.
прекалено празни приказки почнахте да говорите.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
е сегам прекалявате
от първия път не става
за това се търсят опитни какички ,които да учат кое как става и защо така
еми по принцип мъжа трябва да е действащия
абе нз
^
по чий принцип?
твоя, на някого там?
ако мацката лежи като паднал пътен знак, а той само действа и я задоволява яко ли ще им е? Не.
и двамата трябва да са активни, а ако той е девствен, тя-не, отначало-тя повече
както и обратното съответно..
мразя такива поизостанали определения-мъжът да се обади първи, мъжът да покани на среща, мъжът да е по-активния в леглото, мъжът това, мъжът онова
Не страдам от предразсъдъци. Ако имам вързка с човек, на когото държа, няма да го върна.
Е, след 10 години ще го върна, защото тогава човекът ще е на 30 (примерно), а такова "състояние" говори за по- дълбоки проблеми в общуването с жените и изграждането на трайни взаимоотношения. Но това е тийн форум, повечето тук са в диапазона 15-17 и не ми прави добро впечатление проява на тесногръдие у (почти) деца.
Само да вметна, че увереността не идва свише, точно в сакралния момент, в който си го вкараш, гради се с времето.
Не.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И Аспарух заби меча между краката си и рече "Тук ще бъде България".
просто нямам друго какво да кажа по въпроса ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ама след като произнася "Тук ще бъде България" после вика - ,,КАЗАХ,,
![]()
охоо ти си била from varna
може ме научиш на секс с благотворителна цел![]()
![]()
Уау така ли? А защо мислиш, че при девствените момчета не е така? Щото ти си специална ли? Уау, милата тя!Освен да земеш да напишеш една книга със секс съвети, че явно си гуру в тази област.
Или просто нямаш вкус и си падаш само по мухльовци, които в песледствие се оказват девствени и не знаят кое как и къде.. Ами съжалявам, проблема е в теб, че имаш такъв вкус.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
ти да не си обърнал нещо резбата .. ;x
хаха абе ей ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more