.
Затворена тема
Страница 7 от 22 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 526
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Не се хаби да обясняваш на хора които няма да вденат за какво иде реч.

Тук наблюдаваме явлението млад шофьор, сред повечето съфорумнички. Правили секс вече и се мислят за господ в леглото, а останалите не правили са простплюдието.
    Просто освен да повдигнете настроението на по-възрастните не мисля че правите нещо друго с ограничените си коментари. Не мога да разбера как някой хора се вземат толкова на сериозно на по 16-18 годишна възраст и си мислят че владеят света.

Жалка картинка.
    А някои сме с "C" категория- Професионален водач на МПС, ама си мълчим :P ))))))))
    Сравнението ти е страхотно просто !

Мега фен Аватара на Niakoitam
    PinkPan7her
    1.Защо не си пишеш от собственият профил, а от този на umri. Доколкото знам си имаш.Баннал ли те е някой или целиш да покажеш общозивестният факт че с него сте гаджета и че се допълвате силно.
    2.Страшно ама страшно много ми допадна мението на bloodyF.Имало светлина в тунела при това поколение.
    А относно мен...на мен ми харесват хората,които не са чак такива егоисти в живота.Силно се надявам да не ми харесват такива хора като теб в живота.Най-малкото след няколко секса ще ми станат безинтересни и няма да имам никакво желание да им правя кеф, а просто ще си ръгам чушки в боба,докато не намеря нещо по-добро.Иначе от прочетените ти много постове се подосещам какво е най-вече мъжкарско поведение за теб само че ще си замълча за да е спокойствие в темата
    Последно редактирано от Niakoitam : 11-02-2012 на 14:25
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    PinkPan7her
    1.Защо не си пишеш от собственият профил, а от този на umri. Доколкото знам си имаш.Баннал ли те е някой или целиш да покажеш общозивестният факт че с него сте гаджета и че се допълвате силно.
    2.Страшно ама страшно много ми допадна мението на bloodyF.Имало светлина в тунела при това поколение.
    А относно мен...на мен ми харесват хората,които не са чак такива егоисти в живота.Силно се надявам да не ми харесват такива хора като теб в живота.Най-малкото след няколко секса ще ми станат безинтересни и няма да имам никакво желание да им правя кеф, а просто ще си ръгам чушки в боба,докато не намеря нещо по-добро.Иначе от прочетените ти много постове се подосещам какво е най-вече мъжкарско поведение за теб само че ще си замълча за да е спокойствие в темата
    1. За да не си играя да го лог-офф-вам, после да влизам с моя профил и прочее. Сега доволен ли си?

2. Попринцип съм човек, който винаги ще помогне със съвет или дела, но това е област, в която не бих пожертвала себе си, времето и удоволствието си. Съжалявам.

Ако се опитваш да намекнеш, че съм егоист в леглото - не съм, но това няма как да го докажа на теб, нали? На когото е трябвало - направила съм го. Не ме нападай лично, да не започна и аз. И да, бих се навила на лична среща, за да видя що за странна птица си и къде, аджеба, се крият корените на мазохистичната ти (въобще нямам предвид настоящия казус) философия за живота, в центърът на който явно стои мечтаната жена, на която трябва да се свалят звезди от небето. И прочее, и прочее.
    Най-малкото след няколко секса ще ми станат безинтересни и няма да имам никакво желание да им правя кеф, а просто ще си ръгам чушки в боба,докато не намеря нещо по-добро.
    Хаха, успех.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    xPafx Не всички "батковци, които са ни скъсали хименчетата", са си правили труда да ни учат кое как. Мен например никой на нищо не ме е учил. Сама си усетих кое как се прави, как да бъда активната и да поемам инициативата, тогава, когато срещтнах човек, който имаше уменията да предразположи едно момиче. А предразположена ли е една жена, тя сама знае какво да прави и без някой да я учи.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    xPafx Не всички "батковци, които са ни скъсали хименчетата", са си правили труда да ни учат кое как. Мен например никой на нищо не ме е учил. Сама си усетих кое как се прави, как да бъда активната и да поемам инициативата, тогава, когато срещтнах човек, който имаше уменията да предразположи едно момиче. А предразположена ли е една жена, тя сама знае какво да прави и без някой да я учи.
    Щото пък мъжете са много тъпи .. и имат нужда да им казват къде да си го мушнат
    Всичко е въпрос на увереност... като я имаш, може да си бахти добрия в леглото... независимо от опита, който имаш... и от пола ти

Мега фен Аватара на draid
    Aхаа сега разбрах, защо като правих секс за първи път и мацката ми беше направила списък с указания и картинки... просто не сме като жените да знаем сами какво да правим без някой да ни научи... е просто племе сме това мъжете...

прекалено празни приказки почнахте да говорите.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Ем жена си
    мн работи не знаеш
    Т'ва не беше за теб, душичко.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен
    е сегам прекалявате
    от първия път не става
    за това се търсят опитни какички ,които да учат кое как става и защо така

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    добре душице : p

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Aхаа сега разбрах, защо като правих секс за първи път и мацката ми беше направила списък с указания и картинки... просто не сме като жените да знаем сами какво да правим без някой да ни научи... е просто племе сме това мъжете...
    e значи ти е записано по инстинкт да си научен?

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    За мене е, за мене е

e значи ти е записано по инстинкт да си научен?
    Не, такъв висш пилотаж е кодиран само в инстинктите на драконовата г-жа.

Мега фен
    еми по принцип мъжа трябва да е действащия

абе нз

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ^
    по чий принцип?
    твоя, на някого там?
    ако мацката лежи като паднал пътен знак, а той само действа и я задоволява яко ли ще им е? Не.
    и двамата трябва да са активни, а ако той е девствен, тя-не, отначало-тя повече
    както и обратното съответно..
    мразя такива поизостанали определения-мъжът да се обади първи, мъжът да покани на среща, мъжът да е по-активния в леглото, мъжът това, мъжът онова
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    ^
    по чий принцип?
    твоя, на някого там?
    ако мацката лежи като паднал пътен знак, а той само действа и я задоволява яко ли ще им е? Не.
    и двамата трябва да са активни, а ако той е девствен, тя-не, отначало-тя повече
    както и обратното съответно..
    мразя такива поизостанали определения-мъжът да се обади първи, мъжът да покани на среща, мъжът да е по-активния в леглото, мъжът това, мъжът онова
    ;d ;d вече вие ни взимате нашата роля
    Ако в случая е девствен нали трябва да знае кое как да завърти и прочие там си неща, че да достави удоволствие на момичето

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Не страдам от предразсъдъци. Ако имам вързка с човек, на когото държа, няма да го върна.
    Е, след 10 години ще го върна, защото тогава човекът ще е на 30 (примерно), а такова "състояние" говори за по- дълбоки проблеми в общуването с жените и изграждането на трайни взаимоотношения. Но това е тийн форум, повечето тук са в диапазона 15-17 и не ми прави добро впечатление проява на тесногръдие у (почти) деца.

Само да вметна, че увереността не идва свише, точно в сакралния момент, в който си го вкараш, гради се с времето.

Не.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Не.
    хах , как твърдо го изрече

А заби ли мечът в земята , произнасяйки ,, казах''
    Последно редактирано от klimatronik : 11-02-2012 на 16:53

И Аспарух заби меча между краката си и рече "Тук ще бъде България".
    просто нямам друго какво да кажа по въпроса ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    ама след като произнася "Тук ще бъде България" после вика - ,,КАЗАХ,,

Мега фен
    охоо ти си била from varna
    може ме научиш на секс с благотворителна цел

Уау така ли? А защо мислиш, че при девствените момчета не е така? Щото ти си специална ли? Уау, милата тя!Освен да земеш да напишеш една книга със секс съвети, че явно си гуру в тази област.
    Или просто нямаш вкус и си падаш само по мухльовци, които в песледствие се оказват девствени и не знаят кое как и къде.. Ами съжалявам, проблема е в теб, че имаш такъв вкус.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

охоо ти си била from varna
    може ме научиш на секс с благотворителна цел
    Голям си образ. На колко години си ? Може да ми го кажеш на ЛС.

Недей да правиш двойни коментари, че само се размива темата. Редактирай си твоя.

Мега фен
    ти да не си обърнал нещо резбата .. ;x

хаха абе ей ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване