.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 508

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    xPafx Не всички "батковци, които са ни скъсали хименчетата", са си правили труда да ни учат кое как. Мен например никой на нищо не ме е учил. Сама си усетих кое как се прави, как да бъда активната и да поемам инициативата, тогава, когато срещтнах човек, който имаше уменията да предразположи едно момиче. А предразположена ли е една жена, тя сама знае какво да прави и без някой да я учи.
    Уау така ли? А защо мислиш, че при девствените момчета не е така? Щото ти си специална ли? Уау, милата тя!Освен да земеш да напишеш една книга със секс съвети, че явно си гуру в тази област.
    Или просто нямаш вкус и си падаш само по мухльовци, които в песледствие се оказват девствени и не знаят кое как и къде.. Ами съжалявам, проблема е в теб, че имаш такъв вкус.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от xPafx Виж мнението
    Уау така ли? А защо мислиш, че при девствените момчета не е така? Щото ти си специална ли? Уау, милата тя!Освен да земеш да напишеш една книга със секс съвети, че явно си гуру в тази област.
    Или просто нямаш вкус и си падаш само по мухльовци, които в песледствие се оказват девствени и не знаят кое как и къде.. Ами съжалявам, проблема е в теб, че имаш такъв вкус.
    при някои може и да е, аз само с един девствен съм била. Писането на книга ти го оставям на тебе, щото явно само слава си търсиш.
    И вкус за мъже имам, както и високи изисквания, за разлика от някой хора.
    Аре сега оди си оправяи девствените проблемченца и не ми се обяснявай повече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си