- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обвинена, че не знае турски
Така .. аз съм чиста българка, която се премести да живее в Белгия и то точно в столицата. Тук има страшно много '' българи '' ( по - скоро турци преместили се тук или живели за кратко в България ). Та искам да кажа или по - скоро да ви попитам мислите ли, че е нормално да ме обвиняват, че съм по - бяла и, че не знам турски о.о. За мен не е нормално, защото си има български език, а много пъти съм чувала от хората ' - Ми ти като си българка, защо не знаеш турски ' - или неща от този род. Ее мислите ли, че е правилно !?
Аа и да добавя : Нямам нищо против турците .. просто ми става много гадно от факта, че ме обвиняват, че съм българка, а не знам турски. Защото те дори не знаят добре български и казват ' - ми нали си българка бе говори ми на турски '
Ми не ми се пишеше на друго място ;дд ( li0n )
А на мен не ми се е случвало, дали си просто неуспешно тролче?
Още малко и ще кажеш, че и в Алах не вярваш....
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Нали уж са българи заминали от тук, пък викаш, че са черни и не знаят български.
Другия път обмисли по-добре троленето.
Трололололо
Лололо
Трололололо
ЛОлоло..
*ох, колко звучна песен се получи, талант съм си аз*
lots of love,
Paf.
omg.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Точно по темата е, да не кажете нещо.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Мойта коса пък е с неопределен цвят >.<
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Мхм.
Тва което казва авторката може и да е тролене, може и да не е, ама се случва наистина. В Duisburg, което е един доста гнусен мърляв въглещарски град с турско и арабско мнозинство, ще те попитат "ти защо като си българин не говориш турски". Или в Испания "наистина ли си българка? българите които познавам са по-черни от тебе".
Друг е въпроса че това се случва в среда в която хората като цяло са невежи. Преди 3 дни си говорих с един испанец по този въпрос и той каза "има значителна разлика между циганите от България и българите: едните живеят в гета и не работят, а другите научават езика за 2 месеца и се интегрират в обществото", без дори да съм му давал жокери. Ама той беше интелигентен, докато хората които задават такива тъпи въпроси са дюнерджии обикновено.