- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обвинена, че не знае турски
Не мога да разбера, защо хората толкова често се изненадват и възмущават толкова на нещо, което може да се обясни просто с явлението "човешка простотия", което е епидемично? Има и много по-лоши случаи, не знам кое му е изненадващото на това.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
^Още по-яко е, като с простотията на малцина се отъждествява цяла държава. Като някой българин се изсере на улицата, покрай него коментират, че българска му работа, видиш ли, чужденците не правят така. 'Ората са прости по целио свет.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Бе...Авторке, к'ва си ти и за какво се бориш?
Има места в България, където хората хляб не могат да си купят, ако не знаят турски ти се засягаш, че те питат дали знаеш турски... Ми, да, хората в чужбина не знаят къде се намираме на картата пък ти искаш да знаят на какъв език говорим.
Има чужденци, които /идват тук и/ си мислят, че си говорим на руски с някакъв диалект...
А като си общуваш с емигрантската утайка на Белгия, к'во очакваш, бе?
Те ходят в чужбина да чистят кенефи ти очакваш да са някви начетени пичове, пхах.. Т'ва, ако бяха културни хора нямаше и да ти говорят така, бе..
ако говориш на мен, по кое прецени, че се паля![]()
n00bs
и ти ми претендираш, че не си прост![]()
n00bs
Всъщност претендирам, че съм простак. Има разлика между простак и прост човек, докато ти си си калъф и там няма вариации.
не, ти си прост и комплексиран, очевидно
n00bs
аууу, уцели ме в десятката, ама това с комплексите се изтърка още 2003-а, нямаш ли възможност за нещо по-оригинално или ще докажеш, че си тъпа гъбка?
ама ти може да си комплексар и през 2012, за да ме дебнеш всеки път като вляза, да се мъчиш да ми се правиш на многоклетъчно, явно яко съм те засегнал
n00bs
снощи видях и в още една тема, сега докато напиша тук нещо, ми отговаряш
n00bs
Тва тъпа гъбка много ме кефи..![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
разбирам ти да пишеше нещо смислено, че да имаш претенции, ама кур
n00bs
Смислените ми неща няма да можеш да ги осмислиш, затова гледам да не те напрягам![]()