Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
Защото има нужда да върви след нещото, което иска и което не е сигурен, че може да има, защото ако го получи, повече не го иска. Има нужда да го спечели, с 'цената' на изпитани красиви чувства, вместо да го получи на готово. Тъжно ми е, ако това са дълбоко и подсъзнателно скътаните човешки емоции..
Абсолютно вярно. Никога не трябва да си напълно сигурен в човечето си. Ти в себе си не можеш... и не трябва да си напълно сигурен, какво остава за друг човек, чиито мисли все пак едва ли можеш да прочетеш.

Права си и за другото - ако проляните сълзи не са поне приблизително еднакво количество (сега.. с уговорката, че уж момчетата не плачат и бла-бла. харесайте си друг израз на мъка за тях), винаги единият започва да се чувства поставян на пиедестал, смята, че всичко може да му се размине и прочее. Имах доста нагледен пример за това.

За самия подбор на думи мога да се заям... моят приятел изпитва удоволствие от факта, че му споделям неща, които на друг не казвам, че значи нещо за мен и че точно по тази причина мога какво да преливам от щастие, така и да роня крокодилски сълзи. Но в никакъв случай не му е приятно да плача и да съм тъжна.

Разочарована съм от мненията в темата. Според мен трябва да си дискутираш подобни теми с приятели, които не са толкова първосигнални като потребителите тук.