Първоначално написано от
calx
Здравейте. Едно момиче, с което преди време съм излизал два три пъти, е със счупен крак. Нейна приятелка от нашия клас ми каза, че вървяла по улицата, защото тротоара бил разкопан, и една кола я помела.Решихме с приятели да отидем да я видим. Майка й не се зарадва като видя каква тумба сме се събрали, но ни пусна да влезем. Момичето се притесни, явно не и беше до гости. Още като видях гипсирания й крак сърцето ми се разтуптя и усетих, че се изчервявам. Гипсът беше подпрян на няколко възглавници, стигаше до средата на бедрото, а пръстите на крака й стърчаха навън. Гледката ми се стори страшно секси и се надървих. Притесних се, понеже си помислих, че някой може да види, че дънките ми са издути отпред. Чувствах се и кофти, та нали тя беше пострадала а аз все едно се радвах на това. А всъщност ми беше жал, че си е счупила крака, просто гипса я правеше да изглежда крехка и не знам, уязвима, а пръстите и дето стърчаха от гипса ми се виждаха адски секси, особено като ги размърдаше. А преди дори не я заглеждах много по краката. Не знам защо се получава така. Един приятел забеляза, че съм се изчервил и започна да ме бъзика, а момичето взе да ме гледа странно. След това, като се прибрах вкъщи, не спрях да мисля за гипсирания й крак, за сладките й пръстчета, показващи се над марлята отдолу. Чувствам се като обсебен. А по-рано не харесвах това момиче толкова. Сега ми се иска да съм непрестанно до нея, да се грижа за нея, да пипам гипса, да целувам пръстите й, да я гледам как ходи с патерици. Чувствам се като някакъв гадняр дето се кефи на нещастието на другите. Просто е объркващо и не знам какво да правя.