.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 81
    Мисля, че трябва да станеш ОРТОПЕД !!!
    Red or DEAD

Значи препоръчвам ти за в бъдеще да си търсиш някоя по-нескопосана мадама поне да знаеш че по-често ще ти е в тва положение

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    нз колко е сладко или яко, но определено фетиша е странен!
    Като четях някой мнения, корем ме заболя
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Фен Аватара на Vivid
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от calx Виж мнението
    Един приятел забеляза, че съм се изчервил и започна да ме бъзика, а момичето взе да ме гледа странно.
    Какво значи странно? Май не е много добра идея да я преследваш.
    Until you have the inner discipline that brings calmness of mind, external facilities and conditions will never bring the joy and happiness you seek. On the other hand, if you possess this inner quality, calmness of mind, a degree of stability within, even if you lack the various external factors that you would normally require to be happy, it will still be possible to live a happy and joyful life.

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Всеки път щом си кажа, че вече няма какво да ме учуди и попадам на нещо такова
    и аз

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    The fuck did I just read
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Това ме уби,отдавна не се бях смяла така xD!
    Ами ,след като си махне гипса ,какво ще правиш?
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Е не! И все пак за всеки влак си има пътници.
    Humans need fantasy to be human.

Здравейте. Едно момиче, с което преди време съм излизал два три пъти, е със счупен крак. Нейна приятелка от нашия клас ми каза, че вървяла по улицата, защото тротоара бил разкопан, и една кола я помела.Решихме с приятели да отидем да я видим. Майка й не се зарадва като видя каква тумба сме се събрали, но ни пусна да влезем. Момичето се притесни, явно не и беше до гости. Още като видях гипсирания й крак сърцето ми се разтуптя и усетих, че се изчервявам. Гипсът беше подпрян на няколко възглавници, стигаше до средата на бедрото, а пръстите на крака й стърчаха навън. Гледката ми се стори страшно секси и се надървих. Притесних се, понеже си помислих, че някой може да види, че дънките ми са издути отпред. Чувствах се и кофти, та нали тя беше пострадала а аз все едно се радвах на това. А всъщност ми беше жал, че си е счупила крака, просто гипса я правеше да изглежда крехка и не знам, уязвима, а пръстите и дето стърчаха от гипса ми се виждаха адски секси, особено като ги размърдаше. А преди дори не я заглеждах много по краката. Не знам защо се получава така. Един приятел забеляза, че съм се изчервил и започна да ме бъзика, а момичето взе да ме гледа странно. След това, като се прибрах вкъщи, не спрях да мисля за гипсирания й крак, за сладките й пръстчета, показващи се над марлята отдолу. Чувствам се като обсебен. А по-рано не харесвах това момиче толкова. Сега ми се иска да съм непрестанно до нея, да се грижа за нея, да пипам гипса, да целувам пръстите й, да я гледам как ходи с патерици. Чувствам се като някакъв гадняр дето се кефи на нещастието на другите. Просто е объркващо и не знам какво да правя.
    Знаеш ли защо затвориха spodeli.info?? Заради такива като тебе

ауу много е сладко. Няма нищо лошо, върви и се погрижи за нея, покажи и че се интересуваш.
    Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    о Може Бой

Цитирай Първоначално написано от TrollWare Виж мнението
    Чупиш и и другия крак и едната ръка и почвате анален .
    ааааааааа не човек ти ма уби направо ми направи деня

Цитирай Първоначално написано от balu4ka Виж мнението
    Това ме уби,отдавна не се бях смяла така xD!
    Ами ,след като си махне гипса ,какво ще правиш?
    какво ще прави след като и махнат гипса?Фаща я заварзвая за някой стълб през нощта и с един камион пак върху крака даже тоз път може и двата.Ма авторе когато и счупиш и двата гледай да не скасаш дънките отпред

Цитирай Първоначално написано от maro Виж мнението
    Мисля, че трябва да станеш ОРТОПЕД !!!
    ++++++++++

Това, да си призная, ми прозвуча интересно.
    ти трябва да ходиш на психолог

Плиткоумни съвети, Big Jo, така че няма да се възползвам от тях. Хубаво, че поне те позабавлявах. Весело да става.

ти си луд

++++

Плиткоумни съвети, Big Jo, така че няма да се възползвам от тях. Хубаво, че поне те позабавлявах. Весело да става.
    първо не съм Big Jo аз съм Big Jo Reaper и второ тва го каза човека с фетиша към гипсове

о толкова мило и сладко :3 Както казаха по-горе, вземи й един голям букет и една кутия бонбони, ще се зарадва! Ходи при нея по-често, грижи се за нея

Цитирай Първоначално написано от youonlyliveonce Виж мнението
    о толкова мило и сладко :3 Както казаха по-горе, вземи й един голям букет и една кутия бонбони, ще се зарадва! Ходи при нея по-често, грижи се за нея
    Е, така е, трябва да се действа, защото веднъж се живее в крайна сметка.

Бях чувала за любов от пръв поглед, но за любов от гипс досега не бях чувала..Евалата брато! Ми кво да ти кажа?..Излез с нея и ако тя е ок прави си го това дето пишеш, че искаш.

Леле, какъв фетишист! DD

Докато чета такива теми осъзнавам колко съм нормален.

Помоли я дали може да задържиш гипса след като свърши да го използва...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си