- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета бихте ли го направили с девствен ?
Имаш ли да казваш нещо по темата или това беше просто едно лирично отклонение.Ако имаш да казваш кажи.Ако нямаш продължавай да четеш темата докато не проимаш и продължавай да търсиш богове в секса
PinkPan7her имаш 9588.Голяма чат от тях съм ги прочел в различни теми.А аз съм човек,който му е интересно човешкото мислене.Все мога да си направя някакви изводи от дадени случки и събития.Кажи ми кога ти си направила например първата крачка или си поканила някое момче на заведение или си казала къде да е.Май няма такива случай.Може би просто поради желанието да се чувстваш специална като те свалят и да не се унижаваш.Къде къде по-лесно е да си дар на някого.А това за леле тия колко бяха девствени си е някаква смешна реплика използвана за щяло и нещяло,която Сиси с поста си обори напълно като каза за момента,в който са мислели едно момче за девствено пък се оказало съвсем другоядче.Помисли си само и за твоите най-добри приятели.Ако всички момичета разсъждаваха по твоя начин нямаше ли все още да са си девствени и то не защото са лоши хора или некадърни, а просто,защото някоя си решила да си прави грешните изводи и да не им даде и грам шанс,защото на нея нямало да и е хич готино.А е можело да се каже,защото си знаела разбира се.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 11-04-2012 на 09:39
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Пхахах.
Аз поканих бившия ми да излезем.
Сегашният ми приятел ми беше казал "Заминавам за Турция, като се върна, може да се видим. Ако ти стиска, де." Познай кой му писа да излезем първи път, кой инициира контакт за втора среща. Поканих го на кафе, след което го замъкнах да ядем суши. Ха, познай кой кого целуна за първи път. Нормално, защото аз му се бях дръпнала първите два пъти поради определени съображение. Познай кой се самопокани на часа му по кормуване? Кой направи крачката към секса? Естествено, той се беше постарал дотолкова, че да не мога да си стоя на дупето в негово присъствие.
Усещаш ли всяко от тези неща като юмрук в челюстта?
Не ме познаваш, момченце. Не ме познаваш. Аз съм от тези, които се наслаждават на играта. На флирта. На местенето на фигурите. Ти ми подаваш топката, но аз ти я връщам... играя роля. Но тя никога не е пасивна.
Сиси не ме е оборила. С поста си Сиси каза, че тя не улучва. Как това засяга мен?![]()
Не искам да пиша, но ми е толкова кеф да затапвам някого, който мисли, че ме познава. И го затапвам с факти, не с твърдения![]()
![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 11-04-2012 на 09:55
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!