.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 508

Hybrid View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Пхахах.
    Аз поканих бившия ми да излезем.
    Сегашният ми приятел ми беше казал "Заминавам за Турция, като се върна, може да се видим. Ако ти стиска, де." Познай кой му писа да излезем първи път, кой инициира контакт за втора среща. Поканих го на кафе, след което го замъкнах да ядем суши. Ха, познай кой кого целуна за първи път. Нормално, защото аз му се бях дръпнала първите два пъти поради определени съображение. Познай кой се самопокани на часа му по кормуване? Кой направи крачката към секса? Естествено, той се беше постарал дотолкова, че да не мога да си стоя на дупето в негово присъствие.

Усещаш ли всяко от тези неща като юмрук в челюстта?
    Не ме познаваш, момченце. Не ме познаваш. Аз съм от тези, които се наслаждават на играта. На флирта. На местенето на фигурите. Ти ми подаваш топката, но аз ти я връщам... играя роля. Но тя никога не е пасивна.

Сиси не ме е оборила. С поста си Сиси каза, че тя не улучва. Как това засяга мен?

Не искам да пиша, но ми е толкова кеф да затапвам някого, който мисли, че ме познава. И го затапвам с факти, не с твърдения
    Не, усещам нещата,който ти казах просто леко извъртяни през твоята призма.Много дълго ще стане да ти обяснявам защо.А момченце ще наричаш някой на твоите години или по-малък

DisappointedDreamer на теб нещо за адвокат ли ти плаща?
    Последно редактирано от Niakoitam : 11-04-2012 на 09:55
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Не, усещам нещата,който ти казах просто леко извъртяни през твоята призма.Много дълго ще стане да ти обяснявам защо.А момченце ще наричаш някой на твоите години или по-малък
    Приемам това жалко подобие на отговор като поздравление за мен като победител в спора.
    Лек ден.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си