Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
1. Не на теб попринцип проблема ти е малко по-друг.Прекалено голямото самочувствие и невероятният опит на едно 18 годишно момиче както и търсене на оправдание само и само да замаскираш желанието някой да те дърпа като каручка,защото все пак си независима,не е изключено дори и сама да не забелязваш този факт и да се самонавиваш,че просто не съществува (надявам се да не разтълкуваш това като лична нападка към теб,ти си просто една представителна извадка в случая).
Дам, разбира се, че ти ме познаваш доста по-добре от най-най-близките ми хора, за да кажеш какъв ми е проблемът. Sure. С дриймърката си приличаме доста повече отколкото можеш да си представиш, но аз изглаждам тези черти в характера си, защото съм намерила важен човек, с когото трябва и искам да се съобразявам. Тя ще го направи също, когато открие нейното момче.
Не считам за необходимо да ти отговарям повече.

Най-добрият ми приятел в общи линии беше пич и преди сефтето си, но оттогава има огромна разлика в поведението - много по-настъпателен, много по-сигурен, много по-харизматичен за момичетата.
Неговият най-добър приятел пък е пълно олицетворение на думата "джентълмен"... и продължава да е така и след въпросния първи път, но сега е в пъти по-циничен (в добрия смисъл на думата). Знае как да си защитава интересите и да не му се качват на главата.
Двамата ги давам като примери за незадръстени девствени, но и при двамата можеше да се каже кога са били и кога - не.

Интересно как пък оня ден на един купон влиза много добър приятел на моя приятел в стая с 2 момчета и 2 момичета, които са абсолютно непознати за него. На края на вечерта каза: "Лелее, тия колко бяха девствени, човек." Познава се и още как. Не със 100%-ова сигурност, но се познава.
Не съм казала, че всички девствени са задръстени, а че има разлика в поведението преди и след натрупването на опит (забележете, че не казвам преди и след първия път).

Това е. Аз повече няма да пиша. С мнението си засягам нечие его (вашето, на приятели, на гаджета, на бивши гаджета) и не спирате да нареждате и не виждам градивното в това.