.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 108

Hybrid View

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    че ме дразнят с ужасната си чувствителност/истеричност и това тяхното "С кой беше? Къде? Кога? Защо? Какво правихте?!"
    Иначе можем да си говорим много и да ми е добре с тях, но са натоварващи понякога.
    Те са идеалисти. Традиционалисти. Романтици. Консервативни. Обичат лафа "Моят дом е моята крепост." и сигурно обичат всяко парче тапет и всяка вилица вкъщи. Притесняват се за всичко, леко песимистични са. Мрънкащи..
    Tова ми е общото наблюдение. Има и изключения, които са големи идиоти в добрия смисъл на думата.
    Справедливи са. Не са зли и мисля, че не могат да правят гадно на някой, да прецакват и т.н..
    Не са консервативни в никакъв случай. Имат* широк мироглед.
    Обичат да си врат нослетата насам-натам, но тях никой нищо не може да ги пита.

За скорпионите не винаги е вярно, че може да се разчита много. Те са лесно доверчиви, да, но това е само когато те имат изгода. Имат и много гаден, надсмиващ се майтап. Ядосват се лесно и второ мнение по въпроса освен тяхното няма.
    Последно редактирано от Claymore : 11-04-2012 на 14:01
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Цитирай Първоначално написано от Claymore Виж мнението
    Не са консервативни в никакъв случай. Имаш широк мироглед.
    Обичат да си врат нослетата насам-натам, но тях никой нищо не може да ги пита.
    Тва,че никой тях нищо не може да ги пита, определено е вярно..
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си