.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 109
    Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    Глупости.
    Много глупости.

Супер фен Аватара на RedArmy
    Ако това със зодиите е верно, стрелците според мен са супер тихи, премерени и спокойни и не обичат много скандалите.. Това са поне моите впечатления от тези, които познавам
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Като бях по-малка с приятелки се събирахме и обсъждахме зодиите, заради момчетата, които харесвахме. Тогава беше ..модерно?! И общо взето по това, което съм чела и хората, които познавам от тези зодии си приличат много. (Не говоря за всички, да поясня предварително за по-бавно загряващите..)
    - Девите са с много странен хумор и не разбират като се бъзикаш с тях(=> след това се сърдят), интриганти, прикрити лидери и манипулатори, любвеобилни. Единственото положително в тях намирам това, че са перфекционисти. Изпипват всичко до самия край.
    - Стрелците.. Ох, имам 2 такива индивида вкъщи и познавам още доста.. Общо взето мнението ми е малко по-добро за тях от Девите. Те са малко надменни и нарцистични, когато имат силни чувства към човек от другия пол се държат здраво за него, доста властни, винаги те са правите или безгрешните, не умеят да изслушват докрай и винаги спорят с човека отсреща и понякога са много стиснати. Положителни черти - умеят да разпределят времето си и винаги могат да се справят със всичко, амбициозни, сериозни.

Не съм сигурна какъв съюз или връзка трябва да е това между тия две зодии, но от Дева до Дева и от Стрелец до Стрелец има еййййй такава разлика, така че никой не трябва да се води по тези хороскопи. Гледайте си общите интереси и уважавайте положителните и отрицателните страни на другия и всичко ще е наред. Поне докато има любов и компромиси, и от двете страни.

/колко е скучно в 2 през нощта, че да пиша за подобни глупости.. а преди беше пълно с хора по това време -.-
    *сън*

Мега фен Аватара на ilovedeath
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    Като бях по-малка с приятелки се събирахме и обсъждахме зодиите, заради момчетата, които харесвахме. Тогава беше ..модерно?! И общо взето по това, което съм чела и хората, които познавам от тези зодии си приличат много. (Не говоря за всички, да поясня предварително за по-бавно загряващите..)
    - Девите са с много странен хумор и не разбират като се бъзикаш с тях(=> след това се сърдят), интриганти, прикрити лидери и манипулатори, любвеобилни. Единственото положително в тях намирам това, че са перфекционисти. Изпипват всичко до самия край.
    - Стрелците.. Ох, имам 2 такива индивида вкъщи и познавам още доста.. Общо взето мнението ми е малко по-добро за тях от Девите. Те са малко надменни и нарцистични, когато имат силни чувства към човек от другия пол се държат здраво за него, доста властни, винаги те са правите или безгрешните, не умеят да изслушват докрай и винаги спорят с човека отсреща и понякога са много стиснати. Положителни черти - умеят да разпределят времето си и винаги могат да се справят със всичко, амбициозни, сериозни.

Не съм сигурна какъв съюз или връзка трябва да е това между тия две зодии, но от Дева до Дева и от Стрелец до Стрелец има еййййй такава разлика, така че никой не трябва да се води по тези хороскопи. Гледайте си общите интереси и уважавайте положителните и отрицателните страни на другия и всичко ще е наред. Поне докато има любов и компромиси, и от двете страни.

/колко е скучно в 2 през нощта, че да пиша за подобни глупости.. а преди беше пълно с хора по това време -.-
    Начи, тва за хумора е вярно, не съм интригантка и в никакъв случай лидер за манипулатор не съм съвсем сигурна, любвеобилна съм да, и не съм перфекционист.

As I already said, не става дума за всички, а за впечатленията ми от хората, които познавам
    *сън*

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Девите: НякоИ са прекалено добри, страхливи, дребнави, мрънкащи, фалшиви, други са странно чувствителни.. Мисля, че обичат повече свободата, пред това да се отдадат изцяло на някой, макар и да мисля, че са гушливи и мили. Общо взето са ми прикрити, като думичката 'прикрит' я увивам с думичката 'фалш'.
    Сигурно си имат и те хубави качества.
    Като индивид, който се "пада" зодия "Дева", искам да се изкажа.
    Прекалено добри - т'ва е толкова абстрактно. Може да се отнася за n отношения.
    Страхливи - ще се съглася, ама до една степен. (Ако се разбира да не рискуваш "МНОГО" - окей, съгласен съм.)
    Дребнави - твърдо не.
    Мрънкащи - 50/50.
    Фалшиви - т'ва малко ме дразни, но същевременно не ми пука. Думата "фалшив" ме дразни.
    Странно чувствителни - дефинирай "-//-"
    Мисля, че обичат повече свободата, пред това да се отдадат изцяло на някой, макар и да мисля, че са гушливи и мили. - Тук има нещо вярно. Идеята да се "отдадеш на някого изцяло" хич не ми излиза на радара.

1. Девите са с много странен хумор и не разбират като се бъзикаш с тях(=> след това се сърдят)
    2. интриганти
    3. прикрити лидери и манипулатори,
    4. любвеобилни.
    5. Единственото положително в тях намирам това, че са перфекционисти. Изпипват всичко до самия край.
    1. Ъъъъ.. не. Естествено, дефинирай "странен хумор". Това с хумора дори не трябва да влиза в характеристика.
    2.
    3. Т'ва точно, за първи път го чувам. I AM AMAZED.
    4. Okay.
    5. А, мерси!

Научих нещо ново за себе си.
    Въпреки да не вярвам в зодиите, винаги се учудвам как някои неща наистина се припокриват. Чак ме избива на яд.
    Последно редактирано от FuckedUp : 11-03-2012 на 05:07

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    значи от там ти идват проблемите ?
    Не. Слаби наркотици и силен алкохол. И не само – всички подобни на теб селяндури, станали граждани за ден-два, също са ми проблем. Теб специално от преди години те помня и винаги ще си останеш същият недодялан изверг, който незнайно защо се взема твърде сериозно в този така фалш свят, наречен виртуално пространство. Вживявайки се в ролята на коментатор или вероятно на твой език казано, подходил хумористично, едва ли не се опитваш да изтъкнеш „духовитите” си слова. Запази си „умозрителните” представи за света и обществото и се занимавай с хора, които ти се връзват. И моля те, не ми прилагай автоматизираната си реплика „явно съм те засегнал”, защото както казва чучелото, което ни управлява, „може да се карате на мъжа си, на любовника си, но на мен така няма да ми говорите”.

П.П. Използвам момента да попитам ShtrudeL – има ли опция, с която да блокирам потребители ? В смисъл такъв, че да не виждам мненията им, както и те моите ?

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Загинете в ако, стрелците сме страхотни. Чао, чао.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Цитирай Първоначално написано от FuckedUp Виж мнението
    1. Ъъъъ.. не. Естествено, дефинирай "странен хумор". Това с хумора дори не трябва да влиза в характеристика.
    2.
    4. Okay.
    5. А, мерси!

Въпреки да не вярвам в зодиите, винаги се учудвам как някои неща наистина се припокриват. Чак ме избива на яд.
    >>>
    As I already said, не става дума за всички, а за впечатленията ми от хората, които познавам
    - добавям нещо към края на поста си - на живо.
    Относно хумора. Аз мисля, че трябва да влиза във всяка категория, във каквото и да било.
    А дефиницията му.. за всеки е различна.
    За теб един човек може да е супер забавен, шегите му да са в твой стил, а друг да го гледаш и да се чудиш "К'во за бога дрънка тоя?!" и да се чудиш какво смешно намира в това. И от там следват още повече неща, но няма да навлизам в подробности на моите си разсъждения. Относно останалите точки биг могла да ти разясня за какво говоря, ама не виждам голям смисъл.. И пак ще кажа, че това се отнася само за хората, които познавам ирл.

Аз също намирам доста сходни и супер различни неща между описанията на зодията ми в интернет, книжки и т.н. и мен.
    Но все пак това, което е възприето за всяка една от зодиите е много повърхностно и глупаво, защото аз в един момент може да приличам на това, което е описано в някоя си книжка, написана преди 20 години и в следващия миг да съм коренно различна.. Просто всичко е написано отгоре, отгоре, за да може хората да вярват на написаното и да се вманиачават до такава степен, че това наистина да повлияе на живота им...
    *сън*

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от Тита Виж мнението
    П.П. Използвам момента да попитам ShtrudeL – има ли опция, с която да блокирам потребители ? В смисъл такъв, че да не виждам мненията им, както и те моите ?
    http://www.teenproblem.net/forum/pro...?do=ignorelist

Автоматично скрива мненията на даден блокиран потребител, но могат да ти четат мненията.

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp Виж мнението
    Като индивид, който се "пада" зодия "Дева", искам да се изкажа.
    Прекалено добри - т'ва е толкова абстрактно. Може да се отнася за n отношения.
    Страхливи - ще се съглася, ама до една степен. (Ако се разбира да не рискуваш "МНОГО" - окей, съгласен съм.)
    Дребнави - твърдо не.
    Мрънкащи - 50/50.
    Фалшиви - т'ва малко ме дразни, но същевременно не ми пука. Думата "фалшив" ме дразни.
    Странно чувствителни - дефинирай "-//-"
    Мисля, че обичат повече свободата, пред това да се отдадат изцяло на някой, макар и да мисля, че са гушливи и мили. - Тук има нещо вярно. Идеята да се "отдадеш на някого изцяло" хич не ми излиза на радара.

2.
    4. Okay.
    5. А, мерси!

мдам мдам, каза си го много точно ^^ (и btw пиши ми)

Щруди, а кво мислиш за рачетата?
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от xPafx Виж мнението
    Щруди, а кво мислиш за рачетата?
    че ме дразнят с ужасната си чувствителност/истеричност и това тяхното "С кой беше? Къде? Кога? Защо? Какво правихте?!"
    Иначе можем да си говорим много и да ми е добре с тях, но са натоварващи понякога.
    Те са идеалисти. Традиционалисти. Романтици. Консервативни. Обичат лафа "Моят дом е моята крепост." и сигурно обичат всяко парче тапет и всяка вилица вкъщи. Притесняват се за всичко, леко песимистични са. Мрънкащи..
    Tова ми е общото наблюдение. Има и изключения, които са големи идиоти в добрия смисъл на думата.
    Справедливи са. Не са зли и мисля, че не могат да правят гадно на някой, да прецакват и т.н..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

че ме дразнят с ужасната си чувствителност/истеричност и това тяхното "С кой беше? Къде? Кога? Защо? Какво правихте?!"
    Иначе можем да си говорим много и да ми е добре с тях, но са натоварващи понякога.
    Те са идеалисти. Традиционалисти. Романтици. Консервативни. Обичат лафа "Моят дом е моята крепост." и сигурно обичат всяко парче тапет и всяка вилица вкъщи. Притесняват се за всичко, леко песимистични са. Мрънкащи..
    Tова ми е общото наблюдение. Има и изключения, които са големи идиоти в добрия смисъл на думата.
    Справедливи са. Не са зли и мисля, че не могат да правят гадно на някой, да прецакват и т.н..
    Определено не съм съгласна, че са идеалисти и традиционалисти.. още повече консервативни.. съдя по себе си и приятелите си раци..
    WindScar <3333

Аз съм телец и сме най-яката зодия, СМРТ за другите

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Кажете нещо за скорпион е

Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    Кажете нещо за скорпион е
    Най-добрите в леглото!
    :d
    WindScar <3333

Омг най-добрите в всичко бих казал ама да видим кво ще кажат разбирачите

Скорпионите сте с високо самочувствие, но можете да бъдете много мили и всеотдайни, стига някой да заслужи вашето внимание и обич.. както казах, са най-добрите в леглото. Обичат нестандартните неща в секса.
    Скорпионите са приятели, на които може да се разчита, стига да им спечелиш доверието. Злопаметни сте.. ;д
    От части си падате по садо-мазото .. ;д
    можете да бъдете много затворени в себе си.. ;д
    WindScar <3333

Бахти вярното

Не само Щрудел има наблюдения върху нещата
    Мъжко ли си?
    WindScar <3333

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Не са консервативни в никакъв случай. Имат* широк мироглед.
    Обичат да си врат нослетата насам-натам, но тях никой нищо не може да ги пита.

За скорпионите не винаги е вярно, че може да се разчита много. Те са лесно доверчиви, да, но това е само когато те имат изгода. Имат и много гаден, надсмиващ се майтап. Ядосват се лесно и второ мнение по въпроса освен тяхното няма.
    Последно редактирано от Claymore : 11-04-2012 на 13:01
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Цитирай Първоначално написано от Claymore Виж мнението
    Не са консервативни в никакъв случай. Имаш широк мироглед.
    Обичат да си врат нослетата насам-натам, но тях никой нищо не може да ги пита.
    Тва,че никой тях нищо не може да ги пита, определено е вярно..
    WindScar <3333

Не само Щрудел има наблюдения върху нещата
    Мъжко ли си?
    мда

Мега фен
    Град
    <3
    Скорпионите сте с високо самочувствие, но можете да бъдете много мили и всеотдайни, стига някой да заслужи вашето внимание и обич.. както казах, са най-добрите в леглото. Обичат нестандартните неща в секса.
    Скорпионите са приятели, на които може да се разчита, стига да им спечелиш доверието. Злопаметни сте.. ;д
    От части си падате по садо-мазото .. ;д
    можете да бъдете много затворени в себе си.. ;д
    That's right.

Само не съм съгласна за това със затвореността. Те не са затворени в себе си. Те просто не споделят... себе си с всеки.
    И както бях чела на едно място... когато си със скорпион няма вече “аз”, има само “той и ти с него”.

Общо взето картинката е следната <3:

4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си