- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Култовата снимка... 16+
че кво им е на панелките
тихи,устойчиви,сигурни
Аз не бих сменил стара панелка за ново строителство с нови материали.. И проблема не е в парите. Така че докато не падне нема грижи.. а на тях им дават по 60 години живот
ФънкиПай, не прочете ли назад какво е писала амебата - че внася техника от чужбинаТова му е бизнеса
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
не,аз неговите гледам да не ги чета че ми става тъжно на места
прочети ги веднага, изпуснала си половината шоумежду другото и на мен ми става малко тъжно за него, майтапа си е майтап, но да лъжеш през 5 секунда си е болестно състояние
http://www.youtube.com/watch?v=7RLDZaWN8b4 минута и 28 и нататък..
Няма да падне, много ясно. Това да не ти е панелка? Тухлата е здрава, вземи се ограмоти малко. Не ти ли писна да се пробваш да изкарваш панелките поне малко добри? Няма по отвратително място за живеене от панелката. Предпочитам да живея в порутена колиба на село. Поне няма да ми е толко шумно...
Нека падне след 100 години бе, нека. Ти се притеснявай за твоята жалка панелка. Ако не знаеш живота на панелките варира между 50-60 години. Ако предположим, че твоята е от първите строени в началото на 60-те сметни колко време й остава. Не стига че си прост ами си и страшно неук. Такива като тебе за съжаление стават дюнерджии, в най-добрият случай. Работят тука за 300-400лв. и като им писне да взимат малко пари бягат в Германия, където пък взимат малко повече, но пък шефовете им са гадни чифути и ги тормозят по всички всевъзможни начини. Питай Каниса, ако не ми вярваш...
Нека има бе, да си живее в мизерната панелка и да не се занимава с мен. Само че той полудя от завист след като съвсем спокойно му изнесох няколко всеизвестни факта свързани с панелките. Започна да лъже и обижда по най-долният начин. Като няма пари за хубав дом да мре в мизерия, скапаняка. След няколко години ще живее на казаните след като така или иначе панелката ще се срути. После нека ми е зле на мен, че имам огромен апартамент в центъра на Ямбол.
АХАХАХАХАХАХААХАХАХАХА бързо бегай да се прегледаш!
Последно редактирано от Afternoon : 11-04-2012 на 17:38
А ти какъв си станал/ще станеш освен форумен писач? Във форума има отрепки, утайки, има и много готини хора, има слаботелесни, има дебелаци, грозни, красиви, умни, тъпи и т.н., но всеки е такъв, какъвто е. Може да са всякакви, но поне не лъжат. Ти си единственият, който си съчинява живот, който няма и за който мечтае, само ти се изкарваш бизнесмен, мафиот, богаташ и не знам си какъв, а всъщност си един жалък палячо, клоун, който няма нищо друго освен интернет. Нямаше да имаш и това, но някой наистина предприемчив човек (за разлика от теб) реши да ви прекара интернет по селата и баирите, за да видиш и ти какво чудо на техниката е това![]()
Последно редактирано от RedArmy : 11-04-2012 на 17:43
Юлка, защо си по-тесен в раменете, отколкото в шкембето?
Grumpy old madman
И още нещо - знаеш ли защо в повечето панелки наистина не е тихо - заради нереализирани, завистливи и злобни селяндури като теб, напуснали родните си села и отишли в големите градове, които за съжаление все още не са разбрали че вече са в град и трябва да спазват някакво благоприличие. Защото селянина може да излезе от селото, но селото от него - никога. Не съм против селяните, на практика всички сме такива, против селяндурите съм. А ти си точно такъв селски галош
хахахахаха сега разгледах бифешън отново. Може ли дънки Бершка и дънки Армани да са на една цена.![]()
ей, добре че ямболския не е прописал в чуждите форуми.. те това вече ше си е за срам
Ами айде кажи точно за какво лъжа? Имам ли голям апартамент в центъра на Ямбол - имам! Живееш ли в мизерна панелка - живееш! Започна ли да лъжеш и да плюeш след като изтъкнах фактът, че панелките не стават за живеене - започна. Тва че истината боли не е мой проблем. Този който лъже си ти. Още чакам да ми покажеш къде съм писал, че имам говорители за хиляди левове, после пък котката ги била напикала, давал съм снимки от интернет и кво беше още. А да, хвалил съм се в Тунинга какви коли карам. За какъв чеп ми е да го правя това, като половината там ме познават а другата половина аз ги познавам? Участвал съм в гонки на пистата в Тенево, на пистата в Сливен, на пистата в Русе, на Калояново и т.н. Смешник, ти сигурно книжка нямаш дори. И не ми говори за села, аз село никога не съм имал. Всичките ми роднини до девето коляно са живеели във Варна и в Ямбол. А мръсните, нагли шопи, като теб, които се бият в гърдите че са големи граждани, не си спомнят как техните са ги дотътрили от село с каручката и са заживели в мизерните панелки.
Анонимна въшко, аз съм роден във Варна и живея в Ямбол, факт. За какви селяни ми говориш? Да не би да имаш предвид себе си? От къде я имате тази панелка? Едно време точно на селяните са давали масово панелки. Със сигурност на дядо ти или пра-дядо ти са му я дали тази панелка заради заслуги към БКП. То като ти гледам аватара разбирам сам колко съм прав. Смърт за всички комунисти!
Последно редактирано от Afternoon : 11-04-2012 на 19:58
Ей тъкмо помислих че се скри и ми беше станало скучно![]()
Участвал си в гонки викаш а? Да ти повярвам ли... хм. Я ми кажи, като каза Калояново, коя година точно участва там, че имам няколко въпросчета?
Между другото, Ямбол и най-вече хората в него ме дразнят много повече от повечето села. Ама чакай, то Ямбол какъв град е всъщност?
Палячо, вече веднъж ти казах да не използваш заучени от разни селяндури фразички, че си смешен. Да ти кажа ли това в цитата пък от кой си го научил точно?
Ами не ми вярвай бе, боли ме оная работа дали ще ми повярва мръсен лъжец като теб. 6 май миналата година на БМВ събора участвах. Чакам ти въпросчетата? Не те дразни Ямбол а фактът, че човек от Ямбол има по-добро жилище от теб и живее по-добър живот. Тва шопите не може да го проумеете и мира не ви дава. И да - Ямбол е град, съвсем приличен областен град. Колкото и да омаловажаваш този факт.
Най-смотани според някакъв циганин от Кичука? Нали се сещаш, че твоето мнение не важи бе бездарник?![]()
Последно редактирано от Afternoon : 11-04-2012 на 20:08
че за какво - ако избере по-добър само ше го посрами със селските си изцепки.. ей честно казано ми става съвестно да се бъзикаме така ама кво да правиш - той сам се натега![]()