.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 208

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ScarlettS Виж мнението
    Аз пък съм много доволна, че живея сега, а не в миналото. Главните причини са развитието на медицината, много по-добрите условия на живот и убеждението ми, че в следствие на посочените, хората днес са много по-интелигентни.

Наскоро се заформи следната тема в един разговор: кое бихте избрали - да имате възможността да живеете вечно (като можете да решите да умрете във всеки един момент, ако искате), но да не можете да имате деца или сегашния вариант - можете да се възпроизвеждате, но имате ограничено времетраене на живота - средно 70 години. Другите две комбинации(възможност за вечен живот+репродукция и съответно липсата и на двете) е ясно, че са неблагоприятни за просъществуването на цивилизацията.

Последиците в глобален план главно от биологична гледна точка на вечния живот и липсата на възпроизвеждане също са горе долу ясни на всички, но в личен отговорите на всички бяха доста различни. Все пак ми е интересно вие какво мислите и какъв според вас ще е резултатът.
    според мен сегашния вариант - да можем да се възпроизвеждаме, но да имаме ограничено времетраене на живота - средно 70 години. е по-добрият.
    Това е възможно най-благоприятно за човека, не случайно Божията премъдрост ни е поставил в тези условие.
    От друга страна вечното съществуване на човека в сегашното му греховно състояние няма да е за негово добро.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    според мен сегашния вариант - да можем да се възпроизвеждаме, но да имаме ограничено времетраене на живота - средно 70 години. е по-добрият.
    Това е възможно най-благоприятно за човека, не случайно Божията премъдрост ни е поставил в тези условие.
    От друга страна вечното съществуване на човека в сегашното му греховно състояние няма да за негово добро.
    Абе ей, цървул, да спреш да се превземаш. Бас ловя че ако трябваше наистина да направиш такъв избор, то щеше да избереш вечния живот. Твоите вярвания са само на теория. Личи си от километри. Сигурен съм, че и майка си ще продадеш, за да живееш вечно.... Ама понеже няма кой да ти го предложи, е много лесно да се правиш на christian & shit.
    Виж ако беше npp, за него по може да повярвам, че няма да иска да живее вечно.Въпреки че и той може да се огъне. Но ти..... не. Де да имаше някой да ти предложи такава сделка.... щяха да ти светнат очите като на малко еврейче.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
    Абе ей, цървул, да спреш да се превземаш. Бас ловя че ако трябваше наистина да направиш такъв избор, то щеше да избереш вечния живот. Твоите вярвания са само на теория. Личи си от километри. Сигурен съм, че и майка си ще продадеш, за да живееш вечно.... Ама понеже няма кой да ти го предложи, е много лесно да се правиш на christian & shit.
    Виж ако беше npp, за него по може да повярвам, че няма да иска да живее вечно.Въпреки че и той може да се огъне. Но ти..... не. Де да имаше някой да ти предложи такава сделка.... щяха да ти светнат очите като на малко еврейче.
    Ама ти не знаеш лии?Нпп не е човек,той е човешка черупка,оправлявана от вси светии ;д и бога с малка буква,разбира се

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
    Бас ловя че ако трябваше наистина да направиш такъв избор, то щеше да избереш вечния живот.
    хаха, ок,
    а лютеница обичам ли?

Голям фен
    хаха, ок,
    а лютеница обичам ли?
    По-скоро си фен на майонезата....

Супер фен Аватара на Incadeptus
    хаха, ок,
    а лютеница обичам ли?
    Е,ся за лютеница не знам,ама знам,че обичаш да мастурбираш

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    От друга страна вечното съществуване на човека в сегашното му греховно състояние няма да е за негово добро.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си