- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Култовата снимка... 16+
Алооо, Щирлиц? Чакам ти въпросчетата, както и темите от Бгаудиоклуба и Тунинга, където викаш че съм се хвалил. Айде, дерзай!
И без да дерзая повече на всички им стана ясно какъв нечовешки лъжец си, та може би искам да те пощадя да не паднеш още по-ниско макар че мисля че вече удари дъното.. И все пак - с каква кола участва? Или може би участва като наблюдател? Макар че и това ме съмнява![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
С моето си БМВ участвах, 320 e46. О, моля те - не ме пощадявай. Дай да ги видим тия теми в които съм се хвалил, айде че ми е интересно. Не ги ли дадеш мисля, че спокойно всеки тука може да те нарече лъжец. Покажи ги и ще спра да ти набивам чумберите и няма да ти се смея повече, че си жалко момченце живеещо в още по-жалка панелка.
ок, ще ги покажа..
когато ти покажеш снимка на къщата ти в центъра на ямбол и на БМВ-то, но заедно с теб до всяко едно от дветеайде тичай утре сутринта бързо до автосалона в ямбол да търсиш е46
П.П.: ако ти кажа че на 6-ти май 2011 в Калояново участваха точно 3 (три) е46-ци и ти не беше в нито една от тях пак ли ще кажеш че лъжа?![]()
Молодой человек (), не разбра ли че твоите лъжи могат да минат във форума на ямбол, но не и пред мен, защото съм гледал почти всички гонки с БМВ-та и съм ходил на повечето хай-енд експота в София, както ще ида и на това в края на ноември месец и то не защото съм много богат (като теб), а защото ми е кеф и се интересувам от това, а и сумите за вход са символични?
Последно редактирано от RedArmy : 11-04-2012 на 20:31
Ква къща, да не съм селяк, че да живея в къща бе? Имам апартамент не къща и как по-точно искаш да ти го снимам, че и заедно с БМВ-то? Може би трябва да вкарам бавареца вътре? Не говори глупости, имаше стотици е46-ци и доста от тях участваха и това може да го потвърди всеки който е бил там. То е ясно, че ти не си бил. Поредната лъжа...![]()
ше направиш две снимки бе селянин - една с БМВ-то и една с апартамента
аре като си бил там кажи колко е46-ци участваха, нарочно го подчертавам за ретарди като теб? не сериозно, спирам да се занимавам с теб, затъни в лайна![]()
"Когато ти покажеш снимка на къщата ти в центъра на ямбол и на БМВ-то, но заедно с теб до всяко едно от двете". Как да го разбирам това нещо, олигофрен ли си? Всъщност, кво те питам...олигофрен си много ясно. Кажи ми как да ти снимам апартамент на четвъртият етаж? Искаш да ти снимам 3 тераси, 2 големи коридора, тоалетна, отделна баня, детска, кухня, спалня, хол? Не искаш ли да ти снимам и мазата, да видиш че е доста по комфортна и голяма от мизерната ти панелка? Не ми каза кой си от Бгаудиоклуба, не показа темите от двата форума, в които каза че съм се хвалил, продължаваш да лъжеш и да мажеш като типичен мангал и очакваш да ти правя фотосесия на апартамента и колата? Ебати наглият тип. Не си спомням колко точно участваха, но със сигурност бяха повече от три.![]()
Радва ме факта, че Afternoon продължава да нарича RedArmy "шоп" и е хипер убеден, че живее в София.![]()
Welcome to the Jungle...
Абе аз наистина съм си шоп, макар че не живея в София, но какво да му обяснявам на селяндура![]()
^ Шопите се надушват отдалече. Нагли, лъжливи, страхливи, безочливи, тъпи и прости, но с голямо самочувствие. Където и да отиде шопът си остава шоп.![]()
По-скоро ямболските селяци се надушват отдалече. Това се потвърждава и от факта, че максимум 1 час след като си направиш нов ник в някой форум, винаги те разконспириратПросто миришеш на обор
повечето истински майни са лайнари, бургазлии също, старозагорци са точни хора, а от варненци нямам кой знае какви впечатленияно само ямболските селяни миришат отдалече на простотия, факт!
![]()
Предлагам темата да се прекръсти на "Култовата тема, жълта книжка+"![]()
Усещам намеса на Banishora Lions.![]()
![]()
![]()
Welcome to the Jungle...