.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 109

Hybrid View

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Горе видях нещо, което е абсолютно грешно за мен - че се обвързваш с човека, а не с навиците му. Грешка. Обвързваш се и с навици, и с недостатъци, и със страхове, и с всички останали особености. В една сериозна връзка, разбира се.
    Това аз го написах и си ме разбрала малко грешно.
    Човекът е съвкупност от навиците си, недостатъците си, страховете си, желанията си етц. Не избираш да се обвържеш за него, конкретно защото не пуши или не пие, обича да ходи на кино или иска да стане космонавт примерно. Ако има нещо в самия човек, което привлича, то всички сме способни да направи компромис за друго нещо, което не е по наш вкус. Разбира се, зависи кое ни е по-важно.
    Аз за себе си мога да кажа, че гледам за много по-важни неща от това, дали пуши, дали пие, дали взима нещо по-твърдо. Стига ми това, че се отнася добре към мен и дори когато не е на 100% адекватен, пак не върши глупости спрямо мен. Толкова по въпроса. Както каза Irti "Има наркомани и наркомани."
    И спря да се върти за миг земята..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    гледам за много по-важни неща от това дали взима нещо по-твърдо.
    E, тук никога няма да се съглася.

Psychopath, има връзка. Ако 20-25-годишни момчета са си отишли заради въпросната зависимост, тя вероятно далеч не е толкова прекрасна, нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си