.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Супер фен

Хората над 16, как успявате да включите партньор в живота си?

При условие, че имате уроци, приятели, хоби или две, роднини и тн. Защото аз се опитвам и фейлвам епично. Скарахме се с приятелката ми понеже тя иска да е по цели дни с мен, не съм виждал приятел от седмица сигурно, до никъде не съм стигнал в училище и ми падат оценките а и понеже отделям минимално време и за хобито ми и там не ми се получава. Някак си времето не стига.
    Споделете Изключвате ли някое от тези неща? Защото повечето от хората около мен изключват училището и хобитата, но не ми харесва този вариант.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Има време за всичко, стига да умееш да си го разпределяш.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Правилно.

Супер фен
    Предполагам. Зависи с колко задачи се натовариш. Може би просто аз съм награбил прекалено много неща.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не са ти много нещата. Просто трябва да си наредиш приоритетите и да не си пилееш времето.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на bilqnavod
    мда и по - малко ще стоиш на компа...

Цитирай Първоначално написано от Uzerneim Виж мнението
    При условие, че имате уроци, приятели, хоби или две, роднини и тн. Защото аз се опитвам и фейлвам епично. Скарахме се с приятелката ми понеже тя иска да е по цели дни с мен,
    Да не би приятелката ти да е няква лепка, която постоянно иска да сте заедно?

Да ти кажа и аз често пъти фейлвам в това да успявам с всичко... и затова сериозна връзка не мога да създам... даскалото, вече университета де, приятелите, страничните занимания винаги са ми били по-интересни...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Да ти кажа и аз често пъти фейлвам в това да успявам с всичко... и затова сериозна връзка не мога да създам... даскалото, вече университета де, приятелите, страничните занимания винаги са ми били по-интересни...
    мечтая да бъда като теб ^_^
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

То не е толкова трудно. Трябва просто партньорът ти да се научи да право компромиси, както и ти. С желание всичко се постига

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    мечтая да бъда като теб ^_^
    Хахх, не е толкова прекрасно колкото изглежда. Понякога ти липсват нещата, които може да ти даде една сериозна връзка, друг път пък момчетата не успяват да разберат това ми схващане, че имам по-важни неща в живота от тях и без да искам ги наранявам...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от Uzerneim Виж мнението
    Предполагам. Зависи с колко задачи се натовариш. Може би просто аз съм награбил прекалено много неща.
    Не си се награбил с повечко.
    Ние също с приятеля ми сме неразделни /за щастие/ и си ми е чудесно. Разпределям си времето за хобитата си, за уроците, за четене на книга примерно, излизане с приятели. По принцип си излизаме заедно с приятели - създадохме си тая компания и си ни е много добре. Освен това се занимавам и с някакви семейни простотии - дали семейство , дали приятели.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Toчно.

Авторе сядаш един ден на д-то си . И си правиш списък с всички дейности, които извършваш всеки божи ден написваш ги и изчисляваш колко време ти отнема да направиш това, онова 3-те 4-то 5-то. И почваш да взимаш от времето на нещата, които не са чак толкова значими ( компютър, например).
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

anonymous708973
    Guest
    Винаги връзките ми са били приоритет. В сегашната той е в София през седмицата, та успявам да свърша всичко тогава. Уикендът е изцяло за него. Изкарвам си отличния успех, гледам си сериалите, помагам с домакинската работа вкъщи.
    Как... ами, всъщност, не бих казала, че съм организирана. Може би трябва да се разбереш с приятелката си да се виждате за по 2-3-4 часа дневно, през останалото време си върши твоята работа.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Може би трябва да се разбереш с приятелката си да се виждате за по 2-3-4 часа дневно, през останалото време си върши твоята работа.
    +

Не може да отделяш време само на едно и да се питаш защо не ти се получава...
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Винаги съм опитвала да си разпределям времето, въпреки че никога не ми достига

Мега фен Аватара на Hilary_
    Стига, като си разпределяш правилно нещата.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    В голяма част от случаите просто режа от спането си. През семестъра свръх рядко ми се случва нощ, в която да спя над 5 часа. Пробвай да си четеш уроците в рейса, преди заспиване или нещо от сорта, помага.

ПП. Ако може да споделиш какво ти е въпросното хоби?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

както повечето хора ти казаха - разпредели си времето не ти са толкова много задачите.. аз например уча 12 кл. съм,ходя на танци,от скоро почнах работа + всичко това намирам време и за гаджета Трябва да си поговориш с приятелката ти и да правите взаймно компромиси.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Просто приятелката ти ще порасне, ще ѝ се отворят и на нея повече неща за правене (освен да ходи на даскало и след даскало да те чака да ѝ обърнеш внимание).
    Колкото до разпределянето на времето - подреди си нещата в главата си и отделяй на всеки толкова време, колкото ти искаш да прекарваш с тях. Тук няма златна среда - винаги едното ще страда за сметка на другото. Утре ще обърнеш нещата.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на tori
    Еми лесно е. Ако искаш да си с момичето и същевременно да практикуваш хобито, вземаш я със себе си. Така ще е забавно, особено ако и показваш как точно да го направи. Ако искаш, можеш да правиш като мен - отиваме у баба двамата. Двамата с дядо много ни обичат и като отида сама, се почват едни въпроси... Къде бил, кво правил, що не бил с мен, бла-бла-бла... Общо взето не е най-трудното нещо на света.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Един ден отделяш за хобито+2-3 часа за гаджето+2 часа за учене.
    Другия ден отделяш да се видиш с приятели+ 2 часа за гаджето+1-2 часа за учене и си готов.
    Просто си подреждай програмата за деня,така че да ти е удобно и да има от всичко по -малко.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Всичко е прекалено лесно ако умееш да си отговорен и да определяш приоритетите си. Също така много от задълженията си може да отхвърляш и заедно с гаджето, като разчиташ на помощ.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Колкото и да си разпределяш времето,винаги ще трябва да орежеш нещо.Не може да имаш приятелка и да аискаш да излизаш с нея,и същевременно да очакваш винаги да имаш също толкова време за всичките си странични занимания,колкото преди.Това просто ще трябва да го приемеш.Не ти знам ситуацията каква е,може приятелката ти да е лепка,а може и ти просто да отделяш прекалено много време за нещо.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Ако искаш сериозна приятелка, трябва да се откажеш от някои неща

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Трудно съчетавам нещата, но нищо не ми липсва. В училище ми се отдаваше почти всяка специалност и бях запалена по какво ли не. Ако нещо не съм направила за някой урок, се досещаха защо. Приятелката ти явно няма същото ниво на заетост като теб. Говорете по въпроса. Трябва и двамата да балансирате. Обсебващ човек не ти трябва,защото всичко ще бъде за твоя сметка,а така не трябва.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си